Vores mest populære

 

Info
 
Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Extensions - Danmarks største udvalg

Vi er Danmarks største leverandør af hair extensions i høj kvalitet til fordelagtige priser. Vi sætter tillid, service og kvalitet højt på dagsordenen, og vi er ikke villige til at gå på kompromis med produktet. Når du handler hos AVEZU, er du garanteret en positiv og tryg oplevelse før, under og efter købet – hver eneste gang.

 

Hair extensions skal bruge pleje

Det skal være en god oplevelse at få påsat hair extensions, og AVEZU kan løbende vejlede dig i, hvordan du plejer dine extensions med de rette produkter. Med den rette hårplejerutine vil du forlænge levetiden på dine hår extensions, og samtidig vil dit hår blive ved med at se velplejet og naturligt ud. AVEZU ønsker kun det bedste for dig og dit hår. Derfor giver vi, som en af de eneste leverandører på markedet, garanti på alt hår købt i webshoppen sammen med vores plejeprodukter. Det betyder, at vi yder erstatning, hvis du har plejet dine hairextensions med de rette produkter, men det alligevel skulle ske, at du oplever en forringet holdbarhed.

 

Kun de bedste hår extensions er gode nok

AVEZU leverer lækre hair extensions i alle førende farver til flere forskellige påsætningsmetoder: hot fusion / nail hair, cold fusion / stick hair, ultracold fusion, Flettemetoden, ezy weft, clips on hair og tape on hair / skin weft. Samtlige produkter indeholder 100 % ægte Remy Human Hair af højeste standard, der er nøje udvalgt af vores dygtige agenter. Vi sætter en stor ære i at udvælge det smukkeste og blødeste hår, som kan opfylde de høje krav for naturligt udseende og lækkert hår, som vores kunder efterspørger. Vi arbejder tæt sammen med Danmarks mest kompetente frisører og extensionister. For altid at give vores kunder et godt og holdbart resultat, anbefaler vi således kun påsættere med solid ekspertise og erfaring. Det tætte samarbejde garanterer dig en optimal og ensartet oplevelse, hver gang du vælger en AVEZU-godkendt frisør eller extensionist til at påsætte dine hair extensions. Du kan møde nogle af vores dygtige samarbejdspartnere her på siden.

 

Har du brug for hjælp til dine hair extentions?

Vi står altid klar med gode råd og vejledning til dig, hvis du får brug for det – det gælder alt fra grundlæggende spørgsmål om hair extentions til rådgivning om påsætning og pleje. Her på siden vil du kunne finde udførlige instruktioner til, hvordan du selv påsætter dine extensions. Vi anbefaler, at du læser vores guide til, hvordan du passer og plejer dit hår både før og efter påsætningen af dine AVEZU hair extensions. Her vil du også kunne læse vores anbefalinger hvad angår føntørring, glatning og farvning af håret samt en liste over de ting, du bør undgå, hvis du vil passe bedst muligt på dine extensions. Rigtig god fornøjelse!

-