Ægte Hair Extensions

30 vare(r)

Pris: 837,00 DKK

Specialpris 699,00 DKK

Ægte hair extensions - Flotte og holdbare resultater med Avezu

Ønsker du ægte hair extensions i en god kvalitet og i den rette nuance, så du fremadrettet kan nyde fordel af mere fyldigt og længere hår? Så er udvalget af hair extensions hos Avezu helt sikkert noget for dig. Vi lægger vægt på at du får den højeste kvalitet, idet vores udvalg består af ægte Nepalesisk hair extensions. Håret er derfor blødt og smidigt at arbejde med.

Hair extensions i høj kvalitet - 100 % ægte hår extensions

Verdens bedste hår stammer fra Nepal grundet det høje mineral indhold. Så du kan være sikker på en god kvalitet med ægte hår extensions fra os.Vi har et stort udvalg af hår extensions, idet du både kan vælge mellem Hot Fusion / Nail hair, Cold Fusion / Stick hair , clip on hair, tape on hair / skin weft og hår trenser. Du kan dermed finde de hårextensions, som passer til dine ønsker og behov. Derudover har vi et bredt udvalg af farver, så du kan finde den hårfarve, som er det perfekte match til dig.
Vi fører hairextensions i kvaliteterne 5A+ og 6A+.
Vores luksus double drawn kvalitet er certificeret 6A+ kvalitet hvilket betyder at du får en langt tykkere bund end ved almindelige extensions.
Ved luksus double drawn hår extensions er 98% af hårstårene lige lange således at håret er lige fyldigt fra rod til spids.
Vores hairextensions har en lang levetid hvis du plejer det rigtigt. Husk at extensionshåret ikek længere for næring fra rødderne og derfor har brug for de helt rigtige hårpleje produkter for at holde sig lækre, bløde og glansfulde.

Kvalitets hår extensions i Body wave

Du kan både få hot fusion extensions, cold fusion extensions og trensehår i bodywave.
Body wave betyder at håret har lette bølger når du får det, så du får et stort og fyldigt hår.
Vores glatte extensions hår får et naturligt fald allerede efter første vask, takket være den høje kvalitet af håret.

Avezu er skandinaviens største leverandør af ægte hair extensions

Hos avezu finder du alle metoder. Vi er professionelle inden for alt lige fra micro bond extensions, trense hår, micro rings extensions, tape extensions, clips on extensions, hot fusion og cold fusion extensions. Alle påsætningsmetoderne findes i et stort udvalg af længder, strukturer og farver.
Vi er altid førende på de nye trends inden for hårpåsætning, extensions og hårkvalitet, derfor vil du også altid se de nyeste metoder hos Avezu først.
Vi holder altid et vågent øje med resten af verden for at følge med i hvad der sker i hårbranchen og udviklingen generelt.

Forarbejdningen af Avezu human hair

Da vi ikke kun har en stor interesse for ægte hairextensions men også hele processen bag, har vi jævnligt forretningsrejser til vores fabrikker så vi er sikret en god kvalitet og en meget lav fejlprocent.Vi forsøger altid at optimere arbejdsprocessen for vores extensionshår og forbedrer altid løbende kvaliteten. Vi stræber efter at have de mest skånsomme forarbejdsningsprocesser, og have respekt får de råmaterialer der bliver brugt for at de i sidste ende kan præsenteres som ægte Avezu hairextensions, som netop lever op til vores høje kvalitet. Vi har eksterne kvalitetskontroller både i Danmark, men også i udlandet hvor vores produktion ligger.

Hvad kan du med Avezu hair extensions ?

Som udgangspunkt kan du gøre alt det samme med dine hairextensios som du kan med dit eget hår. Da vores hairextensions er 100% ægte hår kan du både vaske, krølle, glatte, føne, og style det som du gør med dit eget hår.
For at holde dine nye lokker bløde og lækre længst muligt anbefaler vi at du holder dig far hårprodukter med alcohol.
Der er alcohol i rigtig mange af vores hår produkter, så hold et ekstra øje med heatprotect,skum, mousse, saltvandsspray, krøllecremer, tørshampoo, hårlak og diverse shine sprays.
Lige som dit eget hår kan knække og blive tørt af dise produkter, kan dine extensions også miste sin vitalitet med overforbrug af disse produkter

Mangler du professionelle råd og vejledning ?

Mulighederne er mange - så kig vores udvalg af forskellige slags hår extensions igennem og find den løsning, som passer til dig, så du fremover kan få lige præcis det hår, som du altid har ønsket dig.
Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning i hvad der er det rette valg for dig.Du kan ringe til os på tlf. 26 13 85 34 og 75 19 18 91 eller sende en mail på info@avezu.dk. Du kan også stille spørgsmål via vores chat system her på shoppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-