Hair Extensions clips

5 vare(r)

 

Clip on extensions hos Avezu – I højeste kvalitet

Synes du, ligesom mange andre, at du har brug for ekstra fylde eller længde i dit hår? Så tag et kig på vores store udvalg af Clips on hair og vores mange andre typer af extensions. 

Vi forhandler udelukkende clip on hair extensions af højeste kvalitet. Det betyder, at dine extensions holder længe med den rette pleje. Du kan vælge mellem et væld af farver, og vi rådgiver gerne omkring farvespil kontra ensfarvet hår. Du kan finde dine clips on hair extensions i lige den farve, du ønsker i det store udvalg. 

 

Hårpleje der forlænger hårets levetid

Vi tilbyder en lang række af hårplejeprodukter, der sikrer, at dine Clips On Hair Extensions holder længere, så du har glæde af dem i lang tid.
Du finder blandt andet Avezu's specialudviklede hårplejeserie med nærende macadamia oil, som sikrer et optimalt plejet hår.

Flot fylde og skånsom påsætning med clips on hair

Clips on hair er en nem og skånsom måde at tilføje ekstra fylde og længde i dit hår, og systemet bag gør det nemt for dig at tilføje extensions til dit hår. Med clips on hair har du mulighed for at opnå lige præcis den frisure og det udtryk, som du ønsker. 

Så hvad enten du ønsker mere fylde i dit hår, eller du ønsker lidt mere længde, så er clips on hair en ideel løsning. Hvis du ønsker en ny frisure og et hår, som du kan gøre mere med, så er du kommet til rette sted.

Hvad er hair extensions clips?

Vores billige hair extensions clips af ægte hår er extensions, der kan sættes af og på med clips, som fastsættes til dit naturlige hår, og som kan give dig hår som Rapunzel på bare 5 minutter. Du kan købe vores billige hair extensions clips i mange forskellige farver og nuancer, så de falder naturligt sammen med dit hår, uanset om du er rødhåret, blond eller mørkhåret. De kan også bruges til at lave flotte highlights i dit hår, hvis du ønsker at give det mere liv, men ikke har lyst til at beskadige dit hår med hårfarve.

Du kan købe vores hair extensions clips i op til 55 cm, eller du kan lave dine egne hair extensions clips med en længde op til 60 cm. Her kan du også vælge mellem en lang række hårfarver, og du kan endda pifte håret ekstra meget op med hair extensions clips i dip dye, som er blevet en meget populær farveteknik. 

Hvorfor skal jeg vælge hair extensions clips?

Hair extensions clips er til dig, der ønsker en billig form for ægte hårextensions, der stadig giver mere fylde og/eller længde til dit hår. Til dig, der også vil have muligheden for at tage dine extensions af og på, som du lyster.

Måske vil du gerne have hår som Rapunzel til festen eller middagen, men til hverdag er der stadig dage, hvor du er tilfreds med dit hår, som det er. Med hair extensions clips får du friheden til hver dag at kunne tage stilling til, om de skal være i eller ej.

Vores billige hair extensions clips er også rigtig gode at bruge, hvis du ikke har så meget eller måske nogen erfaring med extensions. De er super nemme at påsætte med deres clip on / clip off funktion, så det er nemt at sætte på uden hjælp fra en frisør eller veninde. Her er vores hair extensions perfekte til dig, der ikke gider at bruge timevis på at sætte dit hår, da de kan påføres på under 5 minutter.

Hair extensions clips gør ingen skade på dit naturlige hår, da det påføres uden længerevarende limning. 

Alle vores hair extensions clips er af Remy Human Hair, som er af ægte menneskehår og derved også af bedste kvalitet. Remyhåret gør, at dine extensions vil få et mere naturligt look i dit hår, og samtidig filtrer det slet ikke.

Får du lyst til at farve dit naturlige hår, kan du roligt farve dine hair extensions clips i samme farve. Vores hair extensions clips tåler de fleste hårprodukter og kan også glattes, krølles og føntørres, som du kan med dit eget hår. Det anbefales dog, at du læser plejeanvisningen inden brug.

 Vi har altid mange tilbud på extensions, så se endelig efter om der er et godt tilbud eller en fordelagtig pris, der passer til dig. 

Kontakt Avezus professionelle kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 26 13 85 34 og 75 19 18 91, på mail info@avezu.dk, eller via vores chat på shoppen.

- Håret er blødt og smidigt at arbejde med og i daglig brug.
- Håret blender forrygende med europæisk hår.
- Langtidsholdbart materiale.
Kvalitet:
100% ægte Remi hair, Grade 5A+, Human Hair

Bonus info:

- Banerne er monteret med påsyede clips fra AVEZU.

- Nemt selv at tage af og på utallige gange.

- Håret må styles, varmes, permanentes og farves, som du gør ved dit eget.

- AVEZU er ene-importør i Scandinavian af hår fra Nepal.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-