Ægte Hair Extensions

Ægte hair extensions - Langt extension hår med Avezu

Ønsker du at få langt hår med ægte hair extensions i en god kvalitet og i den rette nuance, så du fremadrettet kan nyde fordel af mere fyldigt og længere hår? Så er udvalget af hair extensions hos Avezu helt sikkert noget for dig. Vi lægger vægt på at du får den højeste kvalitet, idet vores udvalg består af ægte Nepalesisk hair extensions. Håret er derfor blødt og smidigt at arbejde med.

1-48 af 113
Hot Fusion extensions - Micro bonds - 8# Lysbrun
Hot Fusion extensions - Micro bonds - 60# Divine light
Hot Fusion extensions - Micro bonds - 6# Medium brun
Cold Fusion extensions - Micro bonds - 1# Sort
Hot Fusion extensions - Micro bonds - 4# Chokolade
Cold Fusion extensions - Micro bonds - 1b# Mørkebrun
Cold Fusion extensions - Micro bonds - 60# Divine Light
Tape on hair extensions - 60A# Platin blond
Trense hår extensions - Vælg farver
Cold Fusion extensions - Micro bonds - 613# Divine
Trense hår extensions - 60# Divine light
Trense hår extensions - 1b# Mørkebrun
Trense hår extensions - 60A# Platin blond
Trense hår extensions - 8/60/22# Jeanette D
Trense hår extensions 60 gram pr pakke - 4# Chokolade
Clips on extensions - Devine light 60# - 55 cm
Hot Fusion extensions - Micro bonds - Silver#
Trense hår extensions - 8# Lysbrun
Trense hår extensions - 6# Medium brun
Trense hår extensions - 27# Caramel
Trense hår extensions - 1# Sort
Trense hår extensions - 18# Lys Ask
Trense hår extensions - 613# Divine
Clips on extensions - 1# Sort - 55 cm
Clips on extensions - 8# Lysbrun - 55 cm
Clips on extensions - 2# Alm brun - 55 cm
Clips on extensions - Divine 613# - 55 cm
SPAR22%
Trensehår extensions, 2 hele hår, 240 gram - Glat + 1 GRATIS Avezu hårplejeserie - 55 cm
SPAR17%
Trensehår extensions, 2 hele hår, 240 gram - Glat + 1 GRATIS Avezu hårplejeserie - 60 cm
Hair extensions startpakke - Easy weft extensions
1-48 af 113

   

Køb Hair extensions i høj kvalitet - 100 % ægte hår extensions

Verdens bedste hår stammer fra Nepal grundet det høje mineral indhold. Så du kan være sikker på en god kvalitet, og naturligvis 100% ægte remy hår med hår extensions fra os.Vi har et stort udvalg af hår extensions, idet du både kan vælge mellem Hot Fusion / Nail hair, Cold Fusion / Stick hair , clip on hair, tape on hair / skin weft og hår trenser. Du kan dermed finde de hårextensions, som passer til dine ønsker og behov. Derudover har vi et bredt udvalg af farver, så du kan finde den hårfarve, som er det perfekte match til dig.
Vi fører hairextensions i kvaliteterne 5A+ og 6A+.
Vores luksus double drawn kvalitet er certificeret 6A+ kvalitet hvilket betyder at du får en langt tykkere bund end ved almindelige extensions.
Ved luksus double drawn hår extensions er 98% af hårstårene lige lange således at håret er lige fyldigt fra rod til spids.
Vores hairextensions har en lang levetid hvis du plejer det rigtigt. Husk at extensionshåret ikke længere for næring fra rødderne og derfor har brug for de helt rigtige hårpleje produkter for at holde sig lækre, bløde og glansfulde.

 

Kvalitets ægte hår extensions i Body wave

Du kan både få hot fusion extensions, cold fusion extensions og trensehår i bodywave.
Body wave betyder at håret har lette bølger når du får det, så du får et stort og fyldigt hår. Tape extensions eller flettemetoden extensions hår er super godt extensions til kort hår, da man har mulighed for at få godt med fylde i håret, da trenserne og tape on extensions er nemmere at skjule extensions kort hår. Vores clips on extensions og de populære Volume clip in extensions one pieces kan man også bruge som hestehale extensions.
Vores glatte extensions hår får et naturligt fald allerede efter første vask, takket være den høje kvalitet af håret.

 

 

Avezu er skandinaviens største leverandør af ægte hair extensions

Hos avezu finder du alle metoder. Vi er professionelle inden for alt lige fra eazy weft extensions, micro bond extensions, trense hår, micro rings extensions, tape extensions, clips on extensions, hot fusion og cold fusion extensions. Alle påsætningsmetoderne findes i et stort udvalg af længder, strukturer og farver. Vi er altid førende på de nye trends inden for hårpåsætning, extensions ægte hår og hårkvalitet, derfor vil du også altid se de nyeste metoder hos Avezu først. Du kan lave en hårpåsætning i extensions hår i kort hår. Extensions remy betyder at extensions håret er 100% ægte og at alle hårene vender samme vej. Nogen efterspøger extensions 40 cm, extensions 60 cm og extensions 70 cm. Men den mest populære hårlængde er extensions 50 cm.
Vi holder altid et vågent øje med resten af verden for at følge med i hvad der sker i hårbranchen og udviklingen generelt indenfor extensions hår.

 

Mangler du professionelle råd og vejledning ?

Mulighederne er mange - så kig vores udvalg af forskellige slags hår extensions igennem og find den løsning, som passer til dig, så du fremover kan få lige præcis det hår, som du altid har ønsket dig.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning i hvad der er det rette valg for dig.Du kan ringe til os på tlf. 75 19 18 91 eller sende en mail på info@avezu.dk. Du kan også stille spørgsmål via vores chat system her på shoppen