Cold fusion extensions

Cold Fusion extensions – Hair Extensions af højeste kvalitet. 

Hvis du drømmer om et længere og mere fyldigt hår, så er Cold Fusion extensions det rette for dig. 
Extensions cold Fusion kaldes også stick hair og påsætningen foregår på den måde, at dine extensions sættes på dit eget hår med microringe. På den måde opnår du et perfekt resultat der beskytter dit eget hår. 

13 vare(r)
Cold Fusion extensions - 8# Lysbrun
Cold Fusion extensions - 6# Medium brun
Cold Fusion extensions - 1b# Mørkebrun
Cold Fusion extensions - 1# Sort
Cold Fusion extensions - 60# Divine Light
Cold Fusion extensions - 60A# Platin blond
Cold Fusion extensions - Vælg farver
Cold Fusion extensions - 2# Alm brun
Cold Fusion extensions - 613# Divine
Cold Fusion extensions - 4# Chokolade
Cold Fusion extensions - 60/18# Mixtot
Cold Fusion extensions - Silver#
Cold Fusion extensions - 18# Lys Ask
13 vare(r)

Extensions cold fusion er en metode, der er en meget skånsom for håret 

Man bruger ingen for for lim, varme eller kemikalier.
Extensions med cold fusion, er en "tot til tot-metode”,ligesom hot fusion extensions. Hvor man påsætter en extensionstot til en tot af ens eget hår med microringe.
Det giver naturlig bevægelse i håret, og det er nemt at style, da håret er fordelt jævnt. Vi anbefaler dog ikke cold fusion i lyst og meget tyndt hår, da microringe kan være svære at skjule og nemmere stikke frem i håret.
Cold fusion extensions totterne er samlet i en lille binding af keratin. Stick hair extensions totterne sættes fast ved at man trækker totten af ens eget hår gennem en microring og monterer totten i ringen, der klemmes sammen med en fladtang og holder extensionstotten på plads. Vi anbefaler man bruger microringe med silikone indlæg, da det beskytter håret og microringen ikke sidder direkte på dit eget hår.
Man kan opleve at man ind i mellem taber en extensions cold fusion tot. Det er helt normalt, nogen vælger at sætte 2 stk microrings på hver tot for bedre holdbarhed.


Extensions cold fusion er god til normalt og kraftigt hår.


Cold Fusion extensions - Stick Hair

Microringe extensions/stick hair extensions har naturligvis brug for pleje – hvis du bruger de rette produkter til plejen, holder de meget længere. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af hårplejeprodukter til extensions. 

Hvis du har brug for vejledning eller ønsker at vide mere om extensions, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores chatforum her på siden. Vi kan også vejlede dig i om hvilken påsætningsmetode til extensions, som passer bedst til dine ønsker og behov.

 

Hvad er microrings extensions?

Microringe er de små microringe, der bruges til at påsætte dine microrings extensions.
Microringene er meget lette og de fåes i forskellige farver for at matche din hårfarven. 
Den mest brugte microring er lavet af aluminium med en beskyttende silikonering på indersiden. Silikonen vil både beskytte håret og forhindre at extensions totterne glider ned. Håret trækkes gennem microringen, og extensionstotten monteres i ringen, der klemmes sammen med en speciel extensions fladtang. 

Hvor længe holder microrings extensions?

Extensions med microrings metoden kan sidde i ca 3 måneder afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser og hvor meget det har tendens til at filtre.
Hold øje med om dit ny udvoksede hår begynder at hænge og hvis der er tegn på at filtrer.
Afhængig af hvor godt du plejer dine hår extensions, kan cold fusion totter genbruges flere gange. Cold fusion kan genpåsættes samme dag, som du har fået dem aftaget.


Hvordan aftages cold fusion extensions?

Microringene fjernes ved at bruge vores fladtang til fjernelse af microrings. Man åbner microringene og extensionstotten ved at klemme let på den med fladtangen og ringen glider nemt ud. Der er ingen kemikalier eller andre ting efterladt i håret. Det anbefales at bruges Avezu hårkur efter aftagning af dine extensions, hvor du reder de små filtre ud af dit hår, mens Avezu hårkuren sidder i håret.
Man kan selv fjerne cold fusion extensions med en fladtang.


Forberedelser før påsætning af extension?

Vi anbefaler at du vasker dit hår i vores Avezu shampoo der ikke efterlader nogen form for glødgørende produkt i dit hår, inden påsætning af cold fusion extensions.
Det vil sikre, at hårpåsætningen er mest holdbar, og at man undgår at microringene glider ud af håret. Sæt evt 2 microringe på hver tot for bedre holdbarhed.
Det er en god ide at få tyndet dine spidser ud og få gode etager i håret for mere naturlig påsætning af extensions. 


Hvorfor vælge cold fusion extensions?

Metoden har efterhånden været på markedet i en del år, og er udviklet for af få en mere skånsom påsætningsmetode uden brug af varme.
Cold fusion skader ikke håret mere end brug af hårnåle, og der er ingen brug af lim, varme eller kemikalier. Det er en ren mekanisk proces.
Cold fusion extensions billigt og giver en meget holdbar påsætning, og kan genbruges igen og igen, men ved meget fint eller meget lyst hår, kan det være en svært at skjule de små microrings. 


Professionel vejledning og kundeservice på højeste niveau
Vi har et bredt udvalg af farver og vi rådgiver gerne omkring farvespil, toner og påsætningsmetoder.


Find den rigtige farve Hår extensions

Så er du det mindste i tvivl omkring hvilken påsætningsmetode der passer dig, eller hvilke farver der ville matche din naturlige hårfarve bedst muligt, så ring ind til vores dygtige Avezu kundeservice på 75191891 mandag til torsdag fra 10-16 og fredag fra 10-14.

Når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, skal du vælge hår fra Avezu.
Vores hår er af højeste kvalitet og vores dygtige samarbejdspartnere kan klare påsætningen for dig, hvis du ikke har mod på gøre det selv.