Double drawn extensions

Double drawn extensions - Luksus hårextensions

Hos Avezu forhandler vi Nepalesisk luksus extensions som af struktur minder utroligt meget om vores fine skandinaviske naturlige hår. Fordi vores Double drawn hår blander så naturligt ind får du et fantastisk resultat med lækre tykke spidser. Men hvad betyder double drawn egentlig?
Vores double drawn remy luksus hair extensions er af den højeste kvalitet og 95% af hårstråene er lige lange hvilket, modsat almindelige extension, giver en rigtig flot fylde helt ned i spidserne.

18 vare(r)
18 vare(r)

Husk hårplejen for længere holdbarhed af dine double drawn extensions

Til pleje af dine double drawn extension hair anbefaler vi vores specielt udviklet hår pleje serie til extensions som har et væld af nærende egenskaber, så som olien fra macadamia nødden, hvilket gør det til den helt rette pleje for både dine luksus extension, men også dit eget hår. 
Hos Avezu har vi altid dag til dag levering og desuden bedste kundeservice hvor vi kan tilbyde dig professionel råd og vejledning omkring påsætning, farve match, samt pleje og styling af dine luksus extensions. 

Hos Avezu har vi stort udvalg af farver i double drawn trenser, double drawn clip in extensions som er lavet som en one pieces så den er nem og hurtig at påsætte.

 

Vores double drawn kvalitet kan du få i metoderne hot fusion, micro rings extension, volume clip in extensions, og trense hår. Du kan finde vores luksus extensions i mange forskellige farver og hår længder.