Hårforlængelse extensions

Hårforlængelse extensions - Langt og fyldigt hår den unikke Avezu kvalitet !

Drømmer du om langt og fyldigt hår er hårforlængelse med hair extensions løsningen for dig ! 
Med extensions hårforlængelse kan du skabe præcis det look du ønsker både hvad angår farve, længde og fylde. 
Hårforlængelsesextensions kan påsættes med flere metoder, blandt andet hot fusion, cold fusion, trense hår, microrings extensions, flettemetoden, tape on and off, og selvfølgelig også clips on and off metoden. 

1-48 af 111
Cold Fusion extensions - Vælg farver
Trense hår extensions - 2# Alm Brun
Trense hår extensions - Vælg farver
Cold Fusion extensions - 2# Alm brun
Tape on hair extensions - 60# Divine light
Trense hår extensions - 60A# Platin blond
Tape on hair extensions - 60A# Platin blond
Trense hår extensions - 1b# Mørkebrun
Trense hår extensions - 60# Divine light
Trense hår extensions - 8/60/22# Jeanette D
Trense hår extensions - 8# Lysbrun
Trense hår extensions - 18# Lys Ask
Hot Fusion extensions - Vælg farver
SPAR22%
Trensehår extensions, 2 hele hår, 240 gram - Glat + 1 GRATIS Avezu hårplejeserie - 55 cm
SPAR17%
Trensehår extensions, 2 hele hår, 240 gram - Glat + 1 GRATIS Avezu hårplejeserie - 60 cm
Hair extensions startpakke - Hot fusion extensions
Tape on hair extensions - 2# Alm brun
Tape on hair extensions - 1# Sort
Tape on hair extensions - 1b# Mørkebrun
Tape on hair extensions - 4# Chokolade
Tape on hair extensions - 8# Lysbrun
Tape on hair extensions - 6# Medium brun
Tape on hair extensions - 613# Divine
Clips on extensions - Devine light 60# - 55 cm
Clips on extensions - 1# Sort - 55 cm
Clips on extensions - 8# Lysbrun - 55 cm
Clips on extensions - 6# Medium brun - 55 cm
Clips on extensions - 4# Chokolade - 55 cm
Clips on extensions - 2# Alm brun - 55 cm
Clips on extensions - Divine 613# - 55 cm
Hot Fusion extensions - 1# Sort
Hot Fusion extensions - 2# Alm brun
Hot Fusion extensions - 6# Medium brun
1-48 af 111

Hårforlængelse extensions ved certificerede påsættere

Hos Avezu har vi certificerede påsættere som er uddannet i at kunne lave hårforlængelser i alle metoder.
Når du vælger en professionel og certificeret påsætter er det din sikkerhed for et skånson og perfekt resultat !
Alt efter om du ønsker en permanent extensions hårforlængelse eller blot clips on and off metoden kan vi guide dig til hvilken metode af hårforlængelse der ville være perfekt til netop dig ! 

Få råd og vejledning til dine extensions ved Avezu

For råd og vejledning omkring extensions hårforlængelser kontakt da gerne vores kompetente kundeservice der sidder klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Har du besluttet dig for at hårforlængelse er noget for dig men er du i tvivl om farven ? Så sidder Avezu's hold af extensions specialister klar ved mailen hvor du kan sende et billede af din hår farve og derefter modtage kyndige råd omkring hvilke farver der skal til for at kunne matche dine ønsker om hårforlængelse med hair extensions.


Det skal du være opmærksom på ved hårforlængelse 

Drømmer du om langt, fyldigt hår? Så er en hårforlængelse helt sikkert din vej til drømmehåret. Vi forhandler extensions i forskellige længder og farver, så du kan finde den farve, som matcher dit hår bedst muligt. Med den rigtige farve og metode kan dine extensions uden problemer blende diskret ind mellem dine naturlige lokker. Der er uanede muligheder for at opnå den perfekte hårforlængelse, så du kan få det look, som du altid har drømt om.  


Flere forskellige hårforlængelsesmetoder

Det kan være svært at vælge, hvilken metode man bør benytte sig af til hårforlængelse. De fleste kvinder har forskellige erfaringer med metoderne. Det er derfor meget individuelt, hvilken metode der er den bedste, da det ofte er en smagssag hvilken metode der matcher den enkelte bedst. Hos AVEZU forhandler vi extensions til alle metoder, så der er noget for enhver smag og hårtype.


Hot fusion og Cold Fusion 

Hot Fusion er en metode til hårforlængelse, der påsættes ved hjælp af keratin, som opvarmes med et varmejern og rulles rundt om små totter i dit hår. Denne metode er ofte nem at skjule, også i tyndt og fint hår. Det er en fleksibel metode, hvor håret er mere medgørligt, så du let kan sætte det op uden, at tipperne kan ses. Metoden kræver dog professionel påsætning og aftagning for ikke at ødelægge dit eget naturlige hår.


Cold Fusion skal derimod ikke varmes op, men i stedet påsættes totter af håret med en mikroring, som klemmes rundt om håret. Denne metode er ofte lidt mere synlig end Hot Fusion metoden, hvis du har fint og tyndt hår. Denne form for hårforlængelse er dog mere økonomisk, idet du lettere kan genbruge totterne.


Clip On extensions

Clip On extensions er derimod ikke en permanent hårforlængelse. Du behøver ikke hjælp af en professionel, og du kan selv påsætte håret og tage det ud igen. Du clipser baner af extensions i dit hår, og du kan tilpasse banerne, så de matcher dit hår bedst muligt. Det er en billigere og mindre tidskrævende type extensions, som giver dig mulighed for at veksle mellem kort og langt hår. 


Flettemetoden

Flette metoden er en hårforlængelse med fletninger. Her syes der baner af extensions på fletningerne. Metoden er god til dig, der ønsker at skjule dine extensions bedst muligt. Dog er det en metode, hvor eksempelvis sæberester lettere kan sætte sig fast, hvis ikke det skylles ordentligt. 


Ægte hår giver en mere naturlig hårforlængelse 

Når du vælger extensions, kan du vælge imellem ægte hår eller syntetisk hår. Det ægte hår har et mere naturligt udtryk, og det er både blødere og mere smidigt. Hos AVEZU forhandler vi 100 % ægte Remy hår af den bedste kvalitet. Remy håret sikrer, at det holder sig pænt i længere tid og ikke filtrer sammen. Det unikke ved Remy hår er, at alle hårstrå vender i den samme retning, og derfor filtrer håret ikke sammen. Det kan du ikke altid være sikker på, hvis du ikke vælger Remy kvalitet. Pris og kvalitet hænger altid sammen, når det kommer til extensions, og virkeligheden er, at man ikke kan få topkvalitet hår til ingen penge. Du skal derfor altid være kritisk, hvis du ønsker at opnå det bedste resultat. 


Extensions kræver den rette pleje

Du skal være opmærksom på, at håret kræver en god pleje med de rigtige hårprodukter for, at du kan opretholde en flot og naturlig hårforlængelse. Hvis du er god til at pleje dit hår, så vil det også med garanti holde længere. Det er vigtigt både at benytte en god shampoo, balsam, hårkur og varmebeskyttende spray, som beskytter håret, når du styler det med glatte- eller krøllejern. Sørger du for at bruge de rigtige produkter, vil du få meget mere glæde ud af din hårforlængelse.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig !