Hair Extensions clips

Hair extensions clips hos Avezu – I højeste kvalitet

Synes du, ligesom mange andre, at du har brug for ekstra fylde eller længde i dit hår? Så tag et kig på vores store udvalg af extensions clips og vores mange andre typer af extensions. 

Avezu forhandler udelukkende clip on extensions af højeste kvalitet.

Det betyder, at dine hår extensions med clips holder længe med den rette pleje. Du kan vælge mellem et væld af farver, og vi rådgiver gerne omkring farvespil kontra ensfarvet hår. Du kan finde dine clips on hair extensions i lige den farve, du ønsker i det store udvalg. 

39 vare(r)
Clips on extensions - 1# Sort - 55 cm
Clips on extensions - Devine light 60# - 55 cm
Clips on extensions - 8# Lysbrun - 55 cm
Clips on extensions - 6# Medium brun - 55 cm
Clips on extensions - 4# Chokolade - 55 cm
Clips on extensions - 2# Alm brun - 55 cm
Clips on extensions - Divine 613# - 55 cm
Clips on extensions - 60/18# mix - 55 cm
39 vare(r)

Hair extensions clips - Hårpleje der forlænger hårets levetid

Vi tilbyder en lang række ahårplejeprodukter, der sikrer, at dine hår extensions clip on holder længere, så du har glæde af dem i lang tid.
Du finder blandt andet Avezu's specialudviklede hårplejeserie til hair extensions, som sikrer et optimalt plejet hår.

Flot fylde og skånsom påsætning med hår extensions clip on

Clips on extensions ægte hår er en nem og skånsom måde at tilføje ekstra fylde og længde i dit hår, og systemet bag gør det nemt for dig at tilføje extensions til dit hår. Med extensions clip on har du mulighed for at opnå lige præcis den frisure og det udtryk, som du ønsker. 

Så hvad enten du ønsker mere fylde i dit hår, eller du ønsker lidt mere længde, så er clips on hair en ideel løsning. Hvis du ønsker en ny frisure og et hår, som du kan gøre mere med, så er du kommet til rette sted.

Clips in hair extensions på, når du vil!

Clip in hair extensions er en perfekt måde at få langt og fyldigt hår på ingen tid. Hår extensions clips giver dig friheden til at kunne sove, træne, svømme, og pleje dit hår uden dine extensions. Clip in hair extensions kan bruges både til at tilføje fylde til et tyndt hår, men også til at tilføje den længde til håret som man drømmer om. Clips on extensions fåes i længden 50 og clip on extensions 60 cm.  Hos Avezu har vi 2 forskellige clip in hair typer.

Langt fyldigt hår på ingen tid - Bedste clip on extensions i højeste kvalitet

Vi har vores almindelige clip in extension hvor du får et udvalg af baner som placeret jævnt fordelt i dit eget hår. Den nyeste trend er vores volume clips on som er hele 128 gram hår fordelt på bare én bane hår. 
Det gør det muligt at style håret i flere forskellige frisurer og opsætninger, og du har desuden også mere frihed for at få klippet frisure i vores volume clips in, da banen altid er placeret samme sted i dit eget hår.

Hvad er hair extensions clips ægte hår?

Vores billige extensions clips af ægte hår extensions, der kan sættes af og på med clips, som fastsættes til dit naturlige hår, og som kan give dig hår som Rapunzel på bare 5 minutter. Du kan købe vores billige hair extensions clips i mange forskellige farver og nuancer, så de falder naturligt sammen med dit hår, uanset om du er rødhåret, blond eller mørkhåret. De kan også bruges til at lave flotte highlights i dit hår, hvis du ønsker at give det mere liv, men ikke har lyst til at beskadige dit hår med hårfarve.

 

Hvorfor skal jeg vælge hair extensions klips?

Hair extensions clips er til dig, der ønsker en billig form for ægte hårextensions, der stadig giver mere fylde og/eller længde til dit hår. Til dig, der også vil have muligheden for at tage dine extensions af og på, som du lyster.

Måske vil du gerne have hår som Rapunzel til festen eller middagen, men til hverdag er der stadig dage, hvor du er tilfreds med dit hår, som det er. Med hair extensions clips får du friheden til hver dag at kunne tage stilling til, om de skal være i eller ej.

Vores billige hair extensions clips er også rigtig gode at bruge, hvis du ikke har så meget eller måske nogen erfaring med extensions. De er super nemme at påsætte med deres clip on / clip off funktion, så det er nemt at sætte på uden hjælp fra en frisør eller veninde. Her er vores hair extensions perfekte til dig, der ikke gider at bruge timevis på at sætte dit hår, da de kan påføres på under 5 minutter

Halo extensions, hvad er det??

Halo extensions er hair extensions, som minder meget om clip in extensions. Nogle kalder også denne type extensions for “Flip in extensions”, “One piece clips in” eller “Halo hair”.
En halo extensions er hvor alt extensions håret er samlet på en bane hår, hvor der er monteret clips og en usynlig wire. Denne extensions bane sættes fast med clips i dit eget hår, og vil øjeblikkeligt give fylde, længde og volume til dit hår.

Halo extensions kan bruges til alle hårtyper - Vær opmærksom på, hvis man har kort hår kan overgangen være svær at skjule. 

Halo extensions

Få langt og tykt hår med Halo extensions. Med halo extensions kan du på få minutter få det flotte hår du drømmer om. Forlæng nemt dit hår med en halo extensions som vi også kalder Volume clips in one pieces, bare uden wiren. Perfekt til at give øjeblikkelig fylde og længde og kan tages af og på utallige gange. Du finder vores Volume clips one pieces her


Hair extensions clips gør ingen skade på dit naturlige hår, da det påføres uden længerevarende limning. 

Alle vores hair extensions er af Remy Human Hair, som er af ægte menneskehår og derved også af bedste kvalitet. Remy håret gør, at dine hår extensions vil få et mere naturligt look i dit hår, og samtidig filtrer det slet ikke.

Får du lyst til at farve dit naturlige hår, kan du roligt farve dine hår extensions i samme farve. Vores hair extensions tåler de fleste hårprodukter og kan også glattes, krølles og føntørres, som du kan med dit eget hår. Det anbefales dog, at du læser plejeanvisningen inden brug af dine hår med clips.

Vi har altid mange tilbud på hår extensions clips, så se endelig efter om der er et godt tilbud eller en fordelagtig pris, der passer til dig. 

Kontakt Avezus professionelle kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 75 19 18 91, på mail info@avezu.dk, eller via vores chat på shoppen.

- Håret er blødt og smidigt at arbejde med og i daglig brug.
- Håret blender forrygende med europæisk hår.
- Langtidsholdbart materiale.

Hår kvalitet:
100% ægte Remi hair, Grade 5A+, Human Hair

Bonus info:
- Banerne er monteret med påsyede clips fra AVEZU.
- Nemt selv at tage af og på utallige gange.
- Håret må styles, varmes, permanentes og farves, som du gør ved dit eget.
- AVEZU er ene-importør i Scandinavian af hår fra Nepal.