Ombre hår extensions

 

Ombre extensions - Farvetendenser med ombre hår

Hvordan fungerer ombre hårfarvning?

Ombre kommer af det franske ord ”skygge” og er en farveteknik, der skal gøre, at hårfarvningen ser mere naturlig ud - eller unaturlig - end en helfarvning eller highlights. En ombre hårfarvning giver en blød overgang fra mørkt hår til lyst hår, og den er primært lavet til brunetter, der så får lysnet spidser og striber i håret. Ombre hår giver mere liv og spil til håret, men det kan være svært at farve selv, uden man skal en tur til frisøren. 
Ombre hair er endnu en af de tendenser vi ikke kommer uden om inden for hårfarve og hårfarveteknikker.
Denne metode gør, at du kan gå meget længere imellem dine farvebehandlinger, og metoden er også langt mere skånsom for din hovedbund på sigt.

1-48 af 63
Hot Fusion extensions - Vælg farver
Trense hår extensions - Vælg farver
Trense hår extensions - 1B/27/22# HotMix
Trense hår extensions - 6# Medium brun
Cold Fusion extensions - 60/18# Mixtot
Cold Fusion extensions - 18# Lys Ask
Cold Fusion extensions - Vælg farver
Trense hår extensions - 8# Lysbrun
Cold Fusion extensions - 60A# Platin blond
Cold Fusion extensions - 1b# Mørkebrun
Trense hår extensions - 1b# Mørkebrun
Hot Fusion extensions - 1# Sort
Hot Fusion extensions - 2# Alm brun
Hot Fusion extensions - 6# Medium brun
Hot Fusion extensions - 22# Lysblond
Hot Fusion extensions - 27# Caramel
Hot Fusion extensions - 1B# Mørkebrun
Hot Fusion extensions - 8# Lysbrun
Hot Fusion extensions - Silver#
Hot Fusion extensions - 4# Chokolade
Hot Fusion extensions - 60# Divine light
Hot Fusion extensions - 18# Lys Ask
Trense hår extensions - 60# Divine light
Trense hår extensions - 8/60/22# Jeanette D
Trense hår extensions 60 gram pr pakke - 4# Chokolade
Cold Fusion extensions - 60# Divine Light
Cold Fusion extensions - 1# Sort
Cold Fusion extensions - 6# Medium brun
Cold Fusion extensions - 8# Lysbrun
Cold Fusion extensions - 2# Alm brun
Cold Fusion extensions - 613# Divine
Cold Fusion extensions - 4# Chokolade
Trense hår extensions - 27# Caramel
Trense hår extensions - 60/22# ScandicMix
Trense hår extensions - 2# Alm Brun
Trense hår extensions - 60/27# CaramelMix
1-48 af 63

Ombre hår extensions er superstjernernes valg

Ombre hår blev for alvor kendt, da alle superstjerner begyndte at benytte denne hårfarvningsmetode. Lynhurtigt blev præcis denne hårfarve efterspurgt i alle saloner verden over, og metoden er altså kommet for at blive.
Du kan selvfølgelig også få extensions ombré hair, som er farvet på samme måde som frisøren farver dit eget hår på.
Ombre extensions kan fås i mange naturlige og unaturlige nuancer - kun fantasien sætter grænser for hvilke farve kombinationer du kan bruge i dit ombre hair look.


Hvorfor ombre hair extensions?

Nu kan du få præcis samme livsgivende effekt til dit hår, som hvis du beder frisøren om en ombre farvning og ender med at bruge en formue. Vores billige ombre hair extensions giver den samme naturlige overgang i hårfarverne, og det fungerer lige så godt, hvis du ikke er brunette. Vi har extensions i en masse forskellige farver og nuancer, der vil passe perfekt sammen med dit naturlige hår, uanset om du er brunette, blondine, rødhåret, sorthåret eller noget derimellem. Du kan få vores extensions ombre i en længde op til 60 cm, så du har mulighed for at få rigtigt langt hår, hvis det er det, du går og drømmer om.

Ombre extensions dk giver både længde, volumen og spil til dit hår med en naturlig overgang af farver. Endelig kan du få hår som Rapunzel uden at skulle bruge timevis på at oversprøjte dit hår med forskellige hårprodukter hver morgen.


Alle vores extensions er af Remy hår, som er af ægte menneskehår og giver derfor dit hår den samme naturlige glans uden at filtre sammen med dit naturlige hår. 

 

Hvordan påsætter jeg ombre hair extensions?

Vores billige ombre extensions fås i flere typer extensions, som skal påsættes håret på forskellige måder.

Vælger du cold fusion ombre hår extensions, som er en utrolig skånsom type extensions, påsættes de med små mikroringe, som sættes på totter i håret med en tang. Disse extensions kan du sove med, og de kan blive i dit hår i op til 3 måneder, alt efter hvor hurtigt dit hår vokser. Cold fusion extensions gør det let at style dit hår, da der ikke er større clips, der skal skjules.

Vælger du hot fusion extensions, skal disse også påsættes dit hår i totter, som så skal varmes op med en connector, hvorefter håret rulles rundt om totten. Hot fusion extensions kan du også sove med, og de fungerer ellers ligesom cold fusion extensions, bortset fra at de skal aftages med remover.

Trense hair extensions kan enten påsættes med mikroclips eller ved flettemetoden, hvor dine extensions sys ind i dit flettede hår. Dette også helt uden brug af kemikalier.

Du kan også vælge at lave dine helt egne clips on hair extensions, hvor du selv sætter trenserne på extensionhåret, så de er klar til at blive clipset på dit eget hår. Disse kan du tage af og på som du lyster, om det så skal bruges til fest eller til hverdag.

Uanset hvilken type extensions du vælger til din ombre hairstyling, så gør den høje kvalitet fra Remyhåret, at du ksn bruge de samme hårprodukter, som du normalt bruger, og du kan roligt føntørre, glatte, krølle og farve dit hår, som du ellers ville have gjort.