Tape extensions

Tape extensions hos Avezu . Stort udvalg af extensions med Tape

Tape on extensions – Skin Weft – ideelt til tyndt og kort hår!
Hos Avezu tilbyder vi et bredt udvalg af tape on extensions, hvor du kan vælge mellem forskellige hårfarver, så du kan finde det helt rigtige match til dit eget hår, hvad enten du ønsker en ensartet farve eller et hår med masser af spil og reflekser. 

11 vare(r)
Tape on hair extensions - 1b# Mørkebrun
Tape on hair extensions - 60# Divine light
Tape on hair extensions - 2# Alm brun
Tape on hair extensions - 1# Sort
Tape on hair extensions - 4# Chokolade
Tape on hair extensions - 8# Lysbrun
Tape on hair extensions - 6# Medium brun
Tape on hair extensions - 613# Divine
Tape on hair extensions - Mix 60/18#
Tape on hair extensions - 60A# Platin blond
11 vare(r)

Kvalitets hår extensions med Tape

Ved at vælge at købe extensions hos Avezu, får du et hår i meget høj kvalitet, som du kan få glæde af langt ud i fremtiden.
Med Tape extensions får du en påsætning der ligger meget fladt ind til hovedet og er nemme at skjule, derfor er metoden også ideel til piger med tyndt eller fint hår.
Du kan altid genbruge dine skin weft extensions ved at købe tape som du kan sætte på banerne, og dermed har du til en ny påsætning. Du kan finde vores gode extensions tilbud her

Forlæng levetiden på dine hår extensions ved brug af Avezus hårplejeserie

Husk at pleje dine hair extensions med gode hårprodukter, på den måde forlænges hårets levetid betragteligt. Hos Avezu anbefaler vi vores specielt udviklede hair extensions hårpleje serie. Hårplejeserien sikrer at extensions håret får optimal pleje og nærring af de ultra fugtgivende ingrediens.

Skin weft hairextensions

Tape on extensions fra Avezu kaldes også skin weft, og det er ideelt til dig, som har tyndt og/eller kort hår. Tape on hair extensions er en hurtig og nem måde for dig at tilføje ekstra fylde og muligvis længde i dit hår, så du kan opnå det udtryk, som du ønsker. Extensions med tape er netop nemt, idet silikonekanten er ultra tynd, og den er derfor ideel til tyndt og fint hår, men den kan sagtens bruges til andre hårtyper. 

Naturlige hair extensions

Det er ikke kun vigtigt, at ens stick style extensions skal give fylde og længde, det er også vigtigt, at man opnår et naturligt resultat. Derfor har silikonekanten rundede kanter, og på denne måde undgår du, at hjørnerne stikker ud mellem håret. Derfor er tape extensions en rigtig god løsning til dig, som har tyndt og kort hår, men som ønsker et fyldigere udtryk. 
 

Hvad er tape extensions?

Tape extensions er en nyere metode, der har været undervejs de senere år.
Vores supertape gør at påsætningen med Tape on hair metoden holder ca til 6-8 ugers påsætning.  
Tape extensions stykkerne er 4 cm brede med ultratynde silikonestykker med afrundende hjørner, der tilpasses den individuelle hovedfacon og påsættes i rækker.
Denne extensions metode giver en god mulighed for at påsætte masser af hår og giver en utrolig god dækning, der går at håret falder godt ind i ens eget hår. 
Extensions håret påsættes ved at lægge to stykker extensions sandwich sammen omkring ens eget hår. På den måde holdes tapestykkerne fast, ved at klistre imod hinanden og holde fast omkring håret. Extensions stykkerne er meget flade og tynde og er den type extensions, der ligger tættest ind til hovedet og er en af de mest usynlige extensions metoder. 

Hvor længe holder tape on extensions?

Extensions med tape metoden kan sidde i ca 8 uger afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser og hvor meget dit hår har tendens til at filtre.
Hvis der er tegn på at dit ny udgroende hår begynder at filtre meget, anbefaler vi du tager det ud, og får det genoprykket lidt tirrer.
Afhængig af hvor godt du plejer dit hår vi anbefaler at man bruger vores specielt udviklet hairextensions hårplejeserie, for optimal pleje af dine extensions, kan tape extensions banerne genbruges flere gange. Tape extensions silikonebanerne afrenses forsigtigt for tape og klisterrester og ny tape påsættes. Det anbefales at man vasker håret nogle gange inden genpåsættelse af tape-extensions, så alt remover væske er helt ude af håret.

Hvordan aftager jeg hair extensions med tape?

Extensions med tape aftages ved at opløse tapen med vores Avezu remover væske. Tapen opløses nemt og tapebanerne glider nemt ud. Spray evt remover ind imellem tapebanerne, og brug forsigtigt en spidskam til at skille banerne fra hinanden.
Det er muligt selv at aftage tape extensions ved brug af vores Avezu remover+ væske, med minimale skader på eget hår.

Skal jeg forberedelse mit hår før påsætning af extensions?

Før påsætning af extensions, anbefaler vi du bruger vores Avezu shampoo, som renser håret - Brug ikke balsam eller hårkur inden påsætning af tape extensions
Ved denne metode, er det meget vigtigt at håret er helt rent, så man undgår at extensionsbanerne glider ud. Brug aldrig balsam eller kur i hovedbunden og tæt på påsætningspunkterne.
Få tyndet dine spidser ud og etageklippet dit hår. For mere naturligt hårpåsætning.

 

Hvorfor vælge tape on extensions?

Tape metoden er nem at skjule, skånsom og meget holdbar.
Denne skånsomme extensions metode dækker rigtig flot og egner sig især til meget fint eller meget lyst hår. 

Tape extensions er egnet til fint eller normalt hår, og vil være det oplagte valg for extensions i meget fint, tyndt eller meget lyst hår.

Mangler du hjælp, eller har du spørgsmål omkring hairextensions?

Vi står altid parat med professionelle råd og vejledning, om hvilken type hair extension, der passer bedst til dit hår og dine ønsker. 
Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 75 19 18 91 eller på mail info@avezu.dk