Extensions clips

5 vare(r)

Clip on extensions hos Avezu – I højeste kvalitet

Synes du, ligesom mange andre, at du har brug for ekstra fylde eller længde i dit hår? Så tag et kig på vores store udvalg af Clips on hair vores mange andre typer af extensions. 
Vi forhandler udelukkende Clips on hair af højeste kvalitet. Det betyder at dine extensions holder længe med den rette pleje. Du kan vælge mellem et væld af farver og vi rådgiver gerne omkring farvespil kontra ensfarvet hår. Du kan finde det clips on hair, i den farve du ønsker i det store udvalg. 

Hårpleje der forlænger hårets levetid
Vi tilbyder en lang række af hårplejeprodukter, der sikrer, at dine Clips On Hair extensions holder længere, så du har glæde af dem i lang tid.
Du finder blandt andet Avezu's specielt udviklede hårpleje serie med nærende macadamia oil som sikrer et optimalt plejet hår.

Flot fylde og skånsom påsætning med clips on hair
Clips on hair er en nem og skånsom måde at tilføje ekstra fylde og længde i dit hår, og systemet bag gør det nemt for dig at tilføje extensions til dit hår. Med clips on hair har du mulighed for at opnå lige præcis den frisure og det udtryk, som du ønsker. 

Så hvad enten du ønsker mere fylde i dit hår, eller du ønsker lidt mere længde, så er clips on hair en ideel løsning. Hvis du ønsker en ny frisure og et hår, som du kan gøre mere med, så er du kommet til rette sted.

Kontakt Avezus professionelle kundeservice
Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 26 13 85 34 og 75 19 18 91, på mail info@avezu.dk, eller via vores chat på shoppen.
- Håret er blødt og smidigt, at arbejde med og i daglig brug.
- Håret blender forrygende med europæisk hår.
- Langtids holdbar

Kvalitet:
100% ægte Remi hair, Grade 5A+, Human Hair

Bonus info:
- Banerne er monteret med påsyede clips fra AVEZU.
- Nemt selv at tage af og på utallige gange.
- Håret må styles, varmes, permanentes og farves, som du gør ved dit eget.
- AVEZU er ene-importør i Scandinavian af hår fra Nepal.

Langt hår på få sekunder
CLIPS ON OFF SÆT Hår forlængelse hurtigt og enkelt med clip on extensions, en perfekt løsning, hvis du hurtig vil have langt hår! Med clip on sættet fra Avezu får du hurtigt frisuren til fest eller til hverdag. Clip on hair er let at sætte i dit eget hår, og vi har det i flere forskellige farver, så det passer perfekt ind i dit hår. Clipsene kan bruges for at få tykkere hår eller blot for at gøre det længere på bare 5 min. Køb dine hår extensions clips her i dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: