Cold fusion

1 vare(r)

Cold Fusion – Hair Extensions af højeste kvalitet. 
Hvis du drømmer om et længere og mere fyldigt hår, så er Cold Fusion extensions det rette for dig. 

Cold Fusion kaldes også stick hair og påsætningen foregår på den måde, at dine Cold fusion extensions sættes på dit eget hår med microringe. På den måde opnår du et perfekt resultat der beskytter dit eget hår. 

Professionel vejledning og kundeservice på højeste niveau
Vi har et bredt udvalg af farver og vi rådgiver gerne omkring farvespil, toner og påsætningsmetoder.
Så er du det mindste i tvivl omkring hvilken påsætningsmetode der passer dig, eller hvilke farver der ville matche din naturlige hårfarve bedst muligt, så ring ind til vores dygtige Avezu kundeservice på 75191891 mandag til torsdag fra 10-17 og fredag fra 10-14.
Når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, skal du vælge hår fra Avezu. Vores hår er af højeste kvalitet og vores dygtige samarbejdspartnere kan klare påsætningen for dig, hvis du ikke har mod på gøre det selv. 

Cold Fusion - Stick Hair
Cold fusion/stick hair extensions har naturligvis brug for pleje – hvis du bruger de rette produkter til plejen, holder de meget længere. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af plejeprodukter til extensions. 

Hvis du har brug for vejledning eller ønsker at vide mere om Cold Fusion extensions, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores chatforum her på siden.
Vi kan også vejlede dig i om hvilken påsætningsmetode til extensions, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: