Hår trenser

5 vare(r)

Hår Trenser – Weft Hair – Extensions i rigtig god kvalitet!

Hos Avezu.com tilbyder vi udelukkende Hår trenser / Weft Hair i højeste kvalitet.

Fordele ved hårtrenser - trense extensions

Der er mange fordele med Hår Trenser – du kan bruge dem til at lave dine egen clips on hair ved at sy løse clips på banerne. Du kan også vælge at få flettet håret på dit eget hår. Metoden der bruges kaldes Ezy Weft/Easy Weft, hvor håret flettes sammen med det eksisterende hår med specielle redskaber og sikres med microringe, så det bliver på plads. 

Vi tilbyder dig et bredt udvalg af hår trenser i alverdens farvekombinationer, så uanset om du ønsker et ensartet hår eller et hår der er fuld af spil, så kan du finde det i shoppen. 


Hair extensions i højeste 5AAAAA+ kvalitet

Hos Avezu tilbydes du kun hår trenser og extensions af høj kvalitet. Vores trenser er håndsyet. – På denne måde sikres du en god kvalitet, så du opnår et flot og naturligt resultat og så du i et godt stykke tid frem, kan nyde dine nye trenser. 
Uanset om du ønsker mere fylde eller længde, så er mulighederne mange med trenser. 
Håret betyder utrolig meget for selvværd og fremtoning, derfor ønsker vi udelukkende at tilbyde dig trenser i en højeste kvalitet og i et stort udvalg af farver, så du kan finde det helt rigtige match. 

Har du spørgsmål til vores hairextensions produkter ?

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 26 13 85 34 og 75 19 18 91 eller på mail info@avezu.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning i hår trenser eller en af vores mange andre extension typer. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: