Tape extensions

1 vare(r)

Tape on and off hair hos Avezu
Tape On Hair – Skin Weft – ideelt til tyndt og kort hår!

Hos Avezu tilbyder vi et bredt udvalg af tape on extensions, hvor du kan vælge mellem forskellige hårfarver, så du kan finde det helt rigtige match til dit eget hår, hvad enten du ønsker en ensartet farve eller et hår med masser af spil og reflekser. 

Kvalitets hårextensions 
Ved at vælge at købe Tape extensions hos Avezu, får du et hår i meget høj kvalitet, som du kan få glæde af langt ud i fremtiden.
Med Tape extensions får du en påsætning der ligger meget fladt ind til hovedet og er nemme at skjule, derfor er metoden også ideel til piger med tyndt eller fint hår.
Du kan altid genbruge dine skin weft extensions ved at købe hair extensions tape som du kan sætte på banerne, og dermed har du til en ny påsætning.

Forlæng levetiden på dine hårextensions med Avezus hårplejeserie
Husk at pleje dine hairextensions med gode hårprodukter, på den måde forlænges hårets levetid betragteligt. Hos Avezu anbefaler vi vores specielt udviklede Macadamian hårpleje serie. Hårplejeserien sikrer at extensions håret får optimal pleje og nærring macadamia nødden som er en ultra fugtgivende ingrediens.

Skin weft hairextensions
Tape on hair fra Avezu kaldes også skin weft, og det er ideelt til dig, som har tyndt og/eller kort hår. Tape on hair er en hurtig og nem måde for dig at tilføje ekstra fylde og muligvis længde i dit hår, så du kan opnå det udtryk, som du ønsker. Tape on hair er netop nemt, idet silikonekanten er ultra tynd, og den er derfor ideel til tyndt og fint hår, men den kan sagtens bruges til andre hårtyper. 

Naturlige hairextensions
Det er ikke kun vigtigt, at ens stick style extensions skal give fylde og længde, det er også vigtigt, at man opnår et naturligt resultat. Derfor har silikonekanten rundede kanter, og på denne måde undgår du, at hjørnerne stikker ud mellem håret. Derfor er tape on hair er en rigtig god løsning til dig, som har tyndt og kort hår, men som ønsker et fyldigere udtryk. 

Mangler du hjælp, eller har du spørgsmål omkring hairextensions?
Vi står altid parat med professionelle råd og vejledning, om hvilken type hair extension, der passer bedst til dit hår og dine ønsker. 
Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 26 13 85 34 og 75 19 18 91 eller på mail info@avezu.dk.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: