Avezu Hair extensions Hårbalsam - Conditioner 250 ml

Specialpris 149,00 DKK
Pris: 170,00 DKK

På lager

Avezu Hairextensions Hårbalsam - Conditioner 250 ml - Passer til alle hårtyper og specielt god til hår extensions.

Vores til dato bedste hårplejeprodukter til hår extensions er tilbage, og den ser ud præcis som da vi i sin tid introducerede den. Mere kontrol og mere af den teknik der giver de bedste betingelser for et smukt hår i lang tid. Flasken er, som dengang vi introducerede den, farveneutral og dermed mindre forurenende når den ikke længere skal bruges.

De bedste hårpleje produkter til dine extensions. Plejer håret uden at overpleje det. Og gør det nemt at rede ud.

Da vi har haft stor efterspørgsel fra vores kunder og frisør/påsættere på vores Hair extensions hårplejeprodukter har vi valgt at tage den tilbage .

Avezu´s hårbalsam er specielt udviklet til hår extensions.

Conditioneren tilfører en masse fugt og genskaber hårets vitalitet. Den beskytter håret samt efterlader det blødt og skinnende.

Avezu conditioner går ind og giver en dybdegående virkning, og tilfører fugt til håret indefra. Den vil ikke ligge som en hinde om håret, men reparere i hårets indre lag.

- Dejlig mild og neutral duft af.
- Uden sulfater og parabener.
- Gør håret blødt og lækkert længst mulig tid..
- Avezu´s conditioner giver en masse fugt til håret.
- Balsam som ikke fedter håret.
- Fugtgivende pleje af dit hår og hår extensions.
- Passer alle hårtyper.

Brug vores Avezu conditioner ved hver hårvask, som gør det blødt og nemmere at frisere ud.

Ved optimal holdbarhed brug anbefaler vi man bruger hele Avezu's specielt udviklede hår extensions hårplejeserie lavet på de bedste og plejende ingredienser.

Garanti muligheder på extensions ved Avezu

Ved at anvende vores komplette Hair extensions hårplejeserie, opnår du 2 mdrs garanti på håret, samt den optimale pleje af dit hår, idet det netop er en serie og produkterne derfor supplere hinanden utrolig godt. Ved brugen af vores hårplejesæt opnår du den korrekte pleje af dit hår og dine extensions, så dit hår fremstår blødt, sundt og lækkert længst muligt.  

Velegnet til alle typer hår extensions, som hot fusion, cold fusion, Tape extensions og hår trenser til flettemetoden. Det er vigtigt dit hår får den rette hårpleje så du får mest muligt ud af dine nye extensions. 


BEMÆRK: Avezu´s specielt udviklede hårprodukter er drøje i brug

Avezu balsam indhold: 
250 ml

Brugsanvisning: 
Fordeles i fugtigt og nyvasket hår. Lad trække i 1-2 minutter. Skyl derefter med vand

Efter vask med Avezu hår extensions shampoo er dine extensions nu klar til conditioner. Påfør conditioner i hår længderne. Lad Avezu condtioner virke i håret i 3-5 minutter og skyld ud med lunkent vand. Opnå et blødere og mere formbare hår extensions i din hverdagen. 


Det er vigtigt at pleje dine hår extensions, og for at opnå den optimale holdbarhed anbefaler vi at kombinere conditioner med resten af vores hårplejeserie, som også er udviklet specielt til hår extensions. 

Find hele vores hårplejeserie her!


Ingredients: 
Aqua, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Parfume, Sodium Chloride, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Eugenol, Linalool, Limonene, Ci19140, Ci 42051 Diol.

 

Brand: Avezu
Varenummer: EX-BALSAM
Sanne
Absolut bedste hårplejeprodukter jeg har prøvet til mine extensions
Vil klart anbefale deres hårplejeprodukter både mit eget hår bliver så lækkert af det, og mine extensions. Vil aldrig bruge andet til mit hår ☀️☀️☀️☀️☀️

* Råd og vejledning på tlf. 75191891

* Hurtig levering: 1-2 arbejdsdage

* 21 dages returret på vare efter modtagelse

* Hair extensions i høj kvalitet hos Avezu.