Avezu Hair extensions Hairmask - Hårkur 500 ml

Specialpris 379,00 DKK
Pris: 499,00 DKK

På lager

  • Fri fragt ved køb over 999 kr
  • 1-2 dages leveringstid

Avezu Hairextensions Hairmask - Hårkur 500 ml - Plejende og fugtgivende hårkur

Avezu hår extensions hårkuren giver en dyb og fugtgivende behandling af extensions, samt tørt og beskadiget hår.

Vores til dato bedste hårplejeprodukter til hår extensions er tilbage, og den ser ud præcis som da vi i sin tid introducerede den. Mere kontrol og mere af den teknik der giver de bedste betingelser for et smukt hår i lang tid. Flasken er, som dengang vi introducerede den, farveneutral og dermed mindre forurenende når den ikke længere skal bruges.

Efter langtids efterspørgsel fra vores kunder og frisør/påsættere på vores Hair extensions hårplejeprodukter har vi valgt at tage den tilbage .

De absolut bedste hårprodukter til dine hår extensions. Plejer håret og extensions håret uden at overpleje det. Og gør det nemmere at rede ud.

Avezus hårkur er specielt udviklet til hår extensions.

Hårkuren går ind og giver en dybdegående virkning og tilfører fugt til håret indefra. Det vil ikke ligge som en hinde uden på håret, men reparere i hårets indre lag.

- Dejlig mild og neutral duft af.
- Fri for sulfater og parabener.
- Gør håret blødt og lækkert længst mulig tid..
- Avezu´s hårkur giver en masse fugt.
- Avezu hårkur fedter ikke håret.
- Fugtgivende pleje af dit hår og hår extensions.
- Nemmere at frisere ud.
- blødgøre håret samt genoprette hårets sundhed indefra.
- God til alle hårtyper

Ved optimal holdbarhed brug anbefaler vi man bruger hele Avezu's specielt udviklede hår extensions hårplejeserie lavet på de bedste og plejende ingredienser.

Garanti muligheder ved Avezu

Ved at anvende vores komplette Hair extensions hårplejeserie, opnår du 2 mdrs garanti på håret, samt den optimale pleje af dit hår, idet det netop er en serie og produkterne derfor supplere hinanden utrolig godt. Ved brugen af vores hårplejesæt opnår du den korrekte pleje af dit hår og dine extensions, så dit hår fremstår blødt, sundt og lækkert længst muligt.  

Velegnet til alle typer hår extensions:
hot fusion, cold fusion, Tape extensions og hår trenser til flettemetoden. Det er vigtigt dit hår får den rette hårpleje så du får mest muligt ud af dine nye extensions. 

BEMÆRK: Alle Avezu´s specielt udviklede hårprodukter er drøje i brug

Avezu hårkur indhold: 
500 ml

Brugsanvisning: 
Fordeles i håndklædetørt hår efter hårvask. Fordeles ud i længderne og lad den virke i 3-10 minutter. Afslut med balsam.

Vask først håret med Avezu hår extensions shampoo. Påfør hårkuren i fugtigt hår og lad Avezu kuren sidde i håret i 15-30 minutter og skyld ud med lunkent vand. Hold en afstand på 5-10 cm fra påsætningspunkterne. Du kan med fordel rede dit hår igennem mens kuren sidder i. Skyld derefter med lunkent vand. 

Det er vigtigt at pleje dine hår extensions, og for at opnå den optimale holdbarhed anbefaler vi at kombinere conditioner med resten af vores hårplejeserie, som også er udviklet specielt til hår extensions. 


Find hårplejeserien til dine hår extensions her! 

Ved anvendelse af vores hårkur opnår du et blødt, sundt og glansfuldt hår, kombinere du brugen af vores hårkur med vores andre hårprodukter opnår du endnu bedre resultater. 

Har du tørt og skadet hår, og ønsker en hårkur til at afhjælpe dette?

Så er du komme til det helt rette sted. Her hos Avezu udvikler vi hårprodukter specielt til tørt og beskadiget hår. 

Vores Avezu extensions deep hydration treatment, er en hårkur der indeholder akke de gode og pleje ting, der gør du har et velplejende og lækkert hår. Denne kur tilfører dit hår en dyb rensning samt fugt indefra. Hårkuren er med til at blødgøre dit hår og genoprette hårets sundhed indefra. 

Hårkuren er specielt udviklet til extensions af forskellig slags, men derudover tilfører hårkuren altså en dyb og fugtgivende behandling til beskadiget hår. For at du opnår det optimale resultat ved brugen af vores hårkur, anbefales vi at du anvender den 2 gange i ugen. Lad kuren sidde i 5-10 minutter og skyl herefter med lunkent vand.  

Ved anvendelse af vores hårkur opnår du et blødt, sundt og glansfuldt hår, kombinere du brugen af vores hårkur med vores andre hårprodukter opnår du endnu bedre resultater. Surf rundt på siden, og find den optimale pleje til dit hår. Ingredients: 
Aqua, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylminium Metho, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Ricinus Coomunis, Buxus Chinensis, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Parfum, Paraffinum Liquidum, Polyquarternium-32, Citric Acid, Caramel, Aloe Barbadensis.

Har du spørgsmål til vores hårkur, eller andre af vore produkter, er du velkommen til at kontakte os på mail på info@avezu.dk eller via kontaktformularen du finder nederst på siden. Endvidere kan vi kontaktes via telefon 75 19 18 91. 

 

Brand: Avezu
Varenummer: HP-0015
Ann
Absolut bedste hårplejeprodukter jeg har prøvet til mine extensions
Vil klart anbefale deres hårplejeprodukter både mit eget hår bliver så lækkert af det, og mine extensions. Vil aldrig bruge andet til mit hår ☀️☀️☀️☀️☀️
Min hår bliver så lækkert af denne kur.

* Råd og vejledning på tlf. 75191891

* Hurtig levering: 1-2 arbejdsdage

* 21 dages returret på vare efter modtagelse

* Hair extensions i høj kvalitet hos Avezu.