Avezu Macadamia Hydrating Hårshampoo & conditioner - 1000 ml.

HP-0008

Pris: 790,00 DKK

Specialpris 325,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Brand: Avezu

Avezu Macadamia Hydrating Shampoo & conditioner 1000 ml - Udviklet til normalt og skadet hår.

Perfekt til både naturhår og hairextensions takket være den eksklusive pleje fra macadamia nødden. 

AVEZU’s Macadamia shampoo der er lavet på naturlige olier. Hårserien er salt og sulfat fri. 

Shampooen fugter og beskytter håret samt efterlader det blødt og skinnende. Den giver en dyb udrensning og forhindrer tørhed. 


Påfør AVEZU’s Macadamia fugtgivende shampoo i vådt hår med en let massage i nedadgående retning. Massér et par minutter og skyl derefter ud med lunkent vand.

Macadamia nødder er hovedingrediens i produkterne.

Macadamia nøddernes olier går ind og giver en dybdegående virkning og tilfører fugt til håret indefra, samt efterlader det blødt og skinnende. Den giver en dyb udrensning og forhindrer tørhed samt reparere i hårets indre lag.

For optimal holdbarhed brug samtidig resten af AVEZU's specielt udviklede hårplejeserie lavet på macadamia nødder.

Pumpe medfølger til 1000 ml. shampoo og conditioner produkter. 

1000ml pr flaske. 

Her hos Avezu tilbyder vi Macadamia Hydrating hår shampoo & conditioner serien, som er lavet på naturlige olier.

Denne serie indeholder olier fra macadamia nødden hvilket tilfører håret en dyb udrensning samt fugtgiver håret. Derudover er både shampoo og conditioner i denne serie salt og sulfat fri, dvs. du undgår risikoen for irritation i hovedbunden samt kløe på huden. Sulfat indgår i de fleste shampooer, dog  virker sulfat udtørrende på hud og hår samt kan få dit hår til at fremstå slidt. 

Her hos Avezu mener vi enhver kvinde har ret til et smukt og sundt hår

Derfor tilbyder vi shampoo og conditioner hvor der ikke indgår sulfat og salt. Shampoo og conditioner uden sulfat, går ind og fugter og beskytter dit hår, og resultatet er et skinnede blødt hår.

For at opnå den bedste pleje af dit hår og extensions, anbefaler vi at du anvender vores andre special udviklede produkter lavet på macadamias nødden. 

Har du spørgsmål til vores shampoo og conditioner uden sulfat og salt, eller andre af vore produkter, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon 26 13 85 34 eller 75 19 18 91. Eller du kan sende os en mail på info@avezu.dk eller via kontaktformularen du finder nederst på siden.

 

 

 

Vores mest populære

Pris: 747.0000 DKK

499.0000 DKK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

-