Avezu Macadamia Hydrating Hårshampoo - Sulfatfri - 1000 ML.

Specialpris 149,00 DKK
Pris: 395,00 DKK

Udsolgt

 

Avezu Macadamia Hydrating shampoo 1000 ml - Uden salt og sulfater

- Udviklet til normalt og skadet hår.  Perfekt til både natur hår og hair extensions takket være den eksklusive pleje fra Macadamia nødden


AVEZU’s Macadamia shampoo der er lavet på naturlige olier er salt og sulfat fri. Shampooen fugter og beskytter håret samt efterlader det blødt og skinnende. Den giver en dyb udrensning og forhindrer tørhed. 

Påfør AVEZU’s Macadamia fugtgivende shampoo i vådt hår med en let massage i nedadgående retning. Massér et par minutter og skyl derefter ud med lunkent vand. 

Macadamia nøddernes olier går ind og giver en dybdegående virkning og tilfører fugt til håret indefra. Det vil ikke ligge som en hinde uden på håret, men reparere i hårets indre lag.

For optimal holdbarhed brug samtidig resten af AVEZU's specielt udviklede plejeserie lavet på macadamia nødder.

- Uden salt og sulfat
Alle Avezu´s specielt udviklede produkter er drøje i brug. 1000 ml

Vidste du, at de fleste shampooer indeholder salt og sulfat, som faktisk kan gå ind og udtørre dit hår, og efterlade det slidt og tørt? 

Hvis ikke, så indeholder din shampoo højst sandsynligt sulfat, hvilket også kan resultere i irritereret hovedbund og hud. Men du er kommet til det rette sted, for her hos Avezu finder du shampoo uden sulfat! 


Vi har udviklet hårpleje serien Macadamia Hydrating shampoo som er salt og sulfat fri. Derudover er den lavet på macadamia nødden, hvilket betyder den går ind og giver en dyb rensning og tilfører fugt til håret. Du får altså dybdegående virkning og en shampoo der reparere håret indefra og dets indre lag. Grundet de naturlige olier og det at shampooen er sulfat fri, gør at den forhindre tørhed. 

Vores shampoo uden sulfat er velegnet til dit naturlige hår, såvel som dine extensions. For at opnår den optimal holdbarhed anbefaler vi at du kombinere brugen af shampoo uden sulfater med resten af vores hårplejeserie. 


Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores shampoo uden sulfater, eller andre produkter fra vores plejeserie, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 13 85 34 eller 75 19 18 91. 

Du kan også sende os en mail på info@avezu.dk eller via kontaktformularen du finder nederst på siden.

 



 

.


Brand: Avezu
Varenummer: HP-0007

* Råd og vejledning på tlf. 75191891

* Hurtig levering: 1-2 arbejdsdage

* 21 dages returret på vare efter modtagelse

* Hair extensions i høj kvalitet hos Avezu.