Avezu på messer – Få extensions hår når vi er rundt i DK

Messerne i efteråret

Hos Avezu er vores efterår spækket med messer rundt omkring i landet.
Vi deltager i alt fra Outlet messen, til Shopping Bazar og er at finde i både Herning, Vejle, Fredericia, Valby, og Bella centret dette efterår.

Hvad kan du finde på Avezu Standen på messerne ?

På messerne kan du finde Avezu med en række lækre og skarpe tilbud på fx frisørartikler, hair extensions, hårpleje, hårbørster, clips, ghd, glattejern, krøllejern, styling produkter og meget mere. 
Vi har rig mulighed for at vejlede dig hvad end du er på udkig efter nye stiling rutiner, hvordan du bruget dit glattejern, krøllejern eller noget helt andet. Vi står altid klar med professionelt personale som kan svare på alle dine spørgsmål. Vi krøller også gerne dit hår med den nye ghd curve collection på messen så du kan se de fantastiske resultater med dine egne øjne og mærke resultaterne. 


Ud over det kan du på messen også opleve vores fantastiske Dinair Airbrush Makeup som er en helt ny revolutionerende slags makeup. Med Dinair Airbrush Makeup sprøjtes makeuppen nemlig på med en fin forstøver så du får det flotteste og mest naturlige finish ! Med en makeup som airbrushes på undgår du desuden alle de beskidte makeup børster og pensler som man ellers kan have. Makeup børster og pensler som du bruger dagligt kan forvandle sig til regulære bakterie bomber som kun går noget dårligt ved din hud. Beskidte makeup pensler kan blandt andet give dig fedtet og uren hud og få din makeup til at ligge ujævnt. AT anvende Dinair Airbrush makeup er super let at lære og enkelt at finde ud af. Der findes et hav af informations og “how to” videoer som du kan blive klog på – og ellers står Avezu’s kompetente personale også klar til at guide og rådgive dig.

Er du i tvivl om hvilket Dinair kit du skal vælge til netop dine behov eller hvilken tone din hud er ?

Så tag fat i os på messerne, på telefon, på mail eller på onlinechat så finder vi den airbrush pakke eller den tone der passer til dig.

Vi ses på messerne !

Oprettet i Populære Af Pernille Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger