Black friday hos Avezu

Velkommen til Black Friday hos Avezu!

Er du klar til årets største shoppingdag? Fredag d. 26. november kl 00.01 går det løs på Avezu.com du kan finde de bedste Black Friday tilbud lige her på hjemmesiden.

 
Hvad er Black Friday?

Black Friday stammer oprindeligt fra USA og markerer dagen efter Thanksgiving, hvor butikker og webshops skruer priserne ned og giver ekstra gode tilbud. Nogle kalder det starten på julehandlen, og amerikanerne bruger da også i stor stil Black Friday til at forkæle sig selv og deres kære med alt fra sko til nye smartphones og computere. Faktisk har dagen siden 2005 været den travleste shoppingdag i USA, og alene på Black Friday i 2013 shoppede amerikanerne for næsten 60 milliarder dollars. Det tal skal du gange med cirka 6,5 for at få det i danske kroner! Dog er der den forskel, at det i USA primært er gamle lagervarer, hvor vi selvfølgelig kommer med Black Friday tilbud på selv helt nye produkter.

Blackfriday hos Avezu hair extensions
 

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud eller de ekstra gode black friday tilbud?

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV NEDERST PÅ SIDEN OG DELTAG SAMTIDIG I VORES KONKURRENCE OM ET GAVEKORT PÅ 2.000 KR.
Vi finder en vinder d. 1 hver mdr.


Black Friday vil der komme skarpe priser på hair extensions, hot fusion extensions, trenser hår extensions til flettemetoden og inden for langt de fleste af vores hår extensions kategorier, og den populære glattebørste og tilbehør. Se dem alle sammen her og bliv inspireret allerede nu til hvad du skal holde ekstra øje med ved Avezu på blackfriday fredag kl 21.00 og hele fredag d. 26. november 2021

Black Friday i Danmark

Black Friday kom for første gang til Danmark i 2013, og shoppedagen er hurtigt blevet populær. Det forstår vi godt hos AVEZU! På Black Friday kan du shoppe til vanvittige priser og spare masser af penge.
Allerede i 2014 var Black Friday en kæmpe succes med flere millioner dankorttransaktioner (det var på daværende tidspunkt det højeste antal nogensinde!), men det kan godt blive endnu vildere. Black Friday sidste år var Danmarkshistoriens største handelsdag, og hos AVEZU tror vi på, at vi sammen kan toppe den rekord på Black Friday 2021!
Er du klar til Black friday? Så læs mere om, hvad du kan glæde dig til – lige her hos AVEZU.

Utallige Black Friday tilbud ved Avezu

Hos AVEZU vil vi gerne fejre kunderne! Det vil vi faktisk gerne hele året rundt, men på Black Friday 2021 skruer vi endnu mere ned for priserne. Du er altid velkommen til at besøge os her på hjemmesiden hvor vi tyvstarter, med at få udløst spændingen om vores store rabatter og Black Friday tilbud. Som du ved, har vi stort udvalg af hair extensions, ghd styling produkter som glattejern og glattebørste tilbud og hårpleje produkter på siden, og vi er sikre på, at du nok skal finde et (eller flere!) Black Friday tilbud, som vil gøre din fredag meget bedre!

Er der ellers noget, vi kan hjælpe med?

Vil du vide mere eller måske lave lidt research før Black Friday? Så vil vi meget gerne hjælpe! AVEZU har eksperter inden for alle felter, og du er altid velkommen til at chatte, ringe til 75191891 eller skrive til os på mail info@avezu.dk. Vi ved en hel del om hair extensions og korrekte pleje til dine extensions, så tøv ikke med at spørge os, hvis du gerne vil vide mere om vores produkter.

Ses vi til Black Friday 2021?