Ansøg om at blive Avezu forhandler – Brug kvalitetes hår extensions i din salon


Bliv Avezu forhandler og køb kvalitets Hair extensions til gode priser

Er du frisør eller extensionist? Og ønsker du at tilbyde dine kunder kvalitets hair extensions med samtidig til gode priser.? Så er du kommet til det helt rette sted.
Avezu er en af Danmarks største leverandør indenfor Hair extensions og tilbyder 100% ægte hair extensions i bedste kvalitet. Vi forhandler alle påsætnings metoder indenfor hair extensions, og har et stort udvalg af farver.


Jeg søger efter lækkert hårextensions til min extensions salon

Hos Avezu går vi meget op i hårkvaliteten på vores hår extensions er i top, da det er vigtig for os at vores kunder eller dine kunder er glade og tilfredse og render rundt med et smukt og naturligt hår.


Jeg ønsker at tilbyder mine kunder det bedste hårextensions 

Vi leverer hår extensions til mange af de store extensions saloner og frisørsaloner rundt omkring i Danmark der tilbyde hairextensions.
Vi garantere hurtig levering af kvalitets hårextensions 


Hårpleje til hår extensions

Vi anbefaler at man som Avezu forhandler anbefaler ens kunder i salonen vores Avezu hårplejeserie som er specielt udviklet til hair extensions, så du som frisør eller extensionist ved at dine kunder giver deres hårextensions den helt rigtige hårpleje og uden at overpleje deres nye flotte hår, og så er dine kunder dækket af vores garanti som er op til 2 mdr. 


Få gode rabatter og fordele ved at være forhandler af vores Hair extensions

Hos Avezu.dk tilbyder vi gode rabatter på vores i forvejen lave priser til vores Avezu frisør & forhandlere af vores hair extensions. Vi er leverandør & forhandler til mange af de store extensions saloner og frisører i hele Danmark.


Mangler du kvalitets hår extensions at tilbyde til din kunder i din salon?

Ansøg allerede i dag om at blive forhandler ved at kontakte os på mail info@avezu.dk