Avezu på TV !

Avezu hair extensions benytter store og små kendisser

Hos Avezu er vi altid synlige og en stor række af både store og små kendisser benytter vores produkter og er vores agsigt udaf til. Det er sjældent at vi selv er i søgelyset men denne rapporter fra TV fangede os på en messe i Frederecia og insisterede i at få et interview med Avezu indehaver Pernille Dam. 


I interviewet uddyber Pernille Dam sin passion for skønhedsbranchen og fortæller hvorfor hun netop har valgt en webshop med hairextensions som sin levevej.
Målet med Avezu var at lave et koncept med høj kvalitet af hår extensions samtidig med at prisniveauet blev holdt et sted hvor alle kan være med. For Pernille er det vigtigt at folk føler sig tryggev ed at handle hos Avezu og at man kan forvente den samme gode Avezu hårkvalitet, hver gang !

Avezu har eksisteret de seneste 6 år med Pernille Dam bag roret, og webshoppen har efterhånden udvidet sig fra ikke kun at indeholde hair extensions men også til at kunne tilbyde Avezu's helt egen specielt udviklede hårplejeserie, produceret i italien med de bedste og mest luksuriøst ingredienser, til glattejern, krøllejern, ghd styling produkter, føntørrer, Dinair Airbrush makeup, og professionelle frisørartikler.

For Pernille er det vigtigt kun at tilbyde de bedste produkter på hendes Webshop. Hun har startet hele webshoppen og sit firma og med sin viden og erfaring med skønhedsprodukter.

Avezu har igennem tiden været repræsenteret på rigtig mange kendte TV-stjerner, Modebloggere, Realitydeltagere osv.
Avezu's produkter er produceret med respekt for råvarerne ligemeget om det er vores Avezu hårplejeserie der er tale om eller vores hair extensions.
Mange kendte bruger hairextensions til at få fylde og længde i deres eget hår, og takket være Avezu's stærke brand henvender kendisserne sig selv hos Avezu med henblik på et samarbejde.

Når man spørger hvad Pernille Dam hvad fremtiden bringer er hun ikke i tvivl!
Avezu udvider til både Norge og sverige inden for nærmeste fremtider og en række spændende nye produkter står i kø for at ramme webshoppen og blive tilgængelige for kunderne.
Pernille indrømmer dog at det er hårdt arbejde at drive en webshop når man er så perfektioniskisk som hende.
Der skal holdes opsyn med alt fra fabrikker, leverandører og eventuelle nye forbedringer eller kvaliteter på markedet.
Derfor prioriterer Pernille netop også at rive en uge ud af den ellers fyldte kalender og rejse ned til de forskellige leverandører for ved selvsyn at se hvordan fx hår extensions bliver produceret.

Pernille er en innovativ sjæl der brænder for sin branche og for kunderne, hun bestræber sig på at drive et firma hvor kunderne er i fokus, og hvor man skaber trygge rammer for kunderne at handle i.
Kunderne skal vide at Avezu's navn er et kvalitets stempel og at jeg står inde for, at mine varer altid er varer af høj kvalitet og en del af nyeste udvikling siger Pernille.

Hos Pernille er alle forespørgsler velkomne og hun understreger at hun mere eller mindre er i stand til at få alt hjem som kunderne ønsker hvis der er efterspørgsel nok. Det kan være specielle længder, farver, eller strukturer fx inden for extensions hår.

Pernille og hendes hold af Avezu's sælgere og certificerede påsættere er at finde på en lang række af efterårets messer rundt omkring i landet.

Du finder Avezu's messe kalender med de aktuelle messer og datoer her på bloggen.

af Pernille Avezu - 15/09/2016 15.22.29

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: