Volumen i håret som holder hele dagen - fra 79 kr

Har du også et fladt skandinavisk hår som klasker sammen i løbet af dagen ?

Så har Avezu løsningen til dig !

Måske har du købt dig fattig i produkter som lover dig masser af lækker volume og fylde men er i stedet endt op med det samme kedelige flade hår igen allerede efter få timer.
Der findes et utal af produkter på markedet som lover at kunne give dig en masse god volumen i håret men her hos Avezu har vi et absolut must have til volumen - og du skal kun bruge ét produkt !

Løsningen til fladt hår

ghd's Narrow dressing brush ! Så enkelt kan det både gøres og siges - det eneste produkt du behøver for ultimativ volumen i et hvert hår, lige fra kort til langt og fra tykt til tyndt. 
Der er en grund til at ghd's touperingsbørste har vundet en masse priser og gang på gang bliver nævnt i mode og skønheds magasinerne rundt omkring, finfriseringsbørsten er nemlig intet mindre end fantastisk. 

Takket være de fine svinehår i forskellige længder kan du stable hårene til en tæt og holdbar tourpering for en masse volumen og ekstra fylde i dit hår.
Uanset om du går efter et opsat look eller løsthængende hår er fylde ved hovedbunden altid klædeligt og smukt !
Med en tourpering skaber du lynhurtigt illusionen om et tykkere og mere fyldigt hår, selvom du har snydt dig til det !

Skånsom toupering med ghd Narrow brush

Med ghd's Narrow tourperingsbørste opnår du en meget skånsom toupering fordi hårene stables oven på hinanden og ikke knækker på samme måde som når du bruger en almindelig kam.
Desuden har ghd Narrow børsten naturhår som også både er mere skånsomme for dit eget hår men som også fordeler det serum dit hår naturligt producerer og fordeler i længder og spidser så du opnår et langt sundere og mere glansfuldt hår - på den naturlige måde, uden et hav af produkter i håret ! 
Tourperingsbørsten er både genial til tourpering (som navnet antyder) men også til at lave fine detaljer med i håret eller til hvis du har lavet krøller i håret og skal have dem friseret ud til et perfekt look. 

Touperingsbørste og hairextensions

Har du extensions er Narrow børsten også et uundværligt musthave ! 
Brug både børsten til at give fylde oven på dine påsætningspunkter for volumen eller for bedre at kunne skjule dem, og til at skabe en tæt toupering til påsætning af dine clip in hair extensions. Hvis du touperer dit eget hår hvor du vil påsætte dine hair extensions, kommer dine clips on extensions til at sidde langt bedre og mere holdbare fordi clipsene har mere greb i håret efter en toupering !

Flere fantastiske ghd børster !

Hvis du allerede har hørt om Narrow børsten så har du måske også hørt om ghd's andre børster. 
Hos Avezu har vi hele ghd sortimentet af børster - alt fra langthårs børster (også kaldet paddlebrush) , til naturhårs børster (dressing brush) , keramiske rundbørster (ceramic brush), naturhårs rundbørster (natural bristle), og både spidskamme og krøllekamme.

Fælles for alle ghd børsterne er at de har en antistatisk belægning hvilket eliminerer elektricitet i dit hår under styliningen.


Netop nu kører vi fantastiske tilbud på ghd's store udvalg af børster !
Du finder dem alle lige her

Husk at vi hos avezu er autoriseret ghd forhandler med fuld ghd sortiment inden for alle kategorier :)

 

 

af Pernille Avezu - 23/05/2016 11.58.28

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: