ghd heatprotect - Et must have !

ghd heat protect - Hvor vigtigt er heat protect egentligt for dit hår ?

Heat protect er så vigtigt for dit hår at vi hos Avezu vil sige at det er et absolut musthave inden for beauty produkter !

Med heatprotect holder håret sig sundt og glandfuldt på trods af brugen af varme på håret.

Hårdet slides af for høj varme, og mister sin glans, vitalitet, og elasticitet. Ved brug af heatprotect lægges der en ultra tynd hinde uden på håret som går ind og skaber en aktiv barriere for varmen, så den holdes i skak inden den skader håret.

Hos Avezu er vi vilde med ghd's heatprotect da den er både vægtløs og ikke fedter ! Samtidig tilfører den håret en utrolig glans, og duften er himmelsk og forførende !

Det gode ved at bruge netop ghd's heatprotect er at du ikke skal ændre dine vaner eller rutiner !

Du bruger blot de produkter du plejer og sprayer heatprotect i enten vådt eller tørt hår inden du går i gang med at bruge glattejern,krøllejern, eller føntørrer, og derved er dit hår beskyttet.
Uanset om du vil bruge heatprotect i vådt eller tørt hår er det vigtigt at dele håret op så du er sikker på at alle lag og længder i håret er beskyttet mod varmen.

Kender du de sommerdage hvor du er i haven eller på stranden under den bankende sol og du tydeligt mærker varmen igennem dit hår og hovedbund ?

Eller på ferier hvor du soler dig ved poolen ? Så er ghd's heatprotect spray faktisk også ideel !

Håret kan tage rigtig meget skade af den naturlige sol, og her går heatprotecten med sine uva og uvb filtre ind og beskytter dit hår, så du undgår triste og tørre længder i dit hår.


Hos Avezu er vi ikke i tvivl - en varmebeskyttende spray som ghd's heat protect er et absolut must have produkt for enhver der bruger styling redskaber i håret !

af Pernille Avezu - 06/04/2016 14.10.41

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: