Bodywave eller glat hår extensions - Stort udvalg

Body wave eller glat hair extensions hår fra Avezu

Hvad er forskellen egentlig på bodywave og glat hårextensions ?

Hos Avezu fører vi hot fusion og cold fusion hairextensions i strukturen bodywave.
Body wave er betegnelsen for store bløde krøller med et flot fald.
Håret er 60cm og fåes i et stort udvalg af farver men faktisk er der ikke så stor forskel på vores glatte hår og vores body udgave.

Kan man få hår extensions med Body wave?

Vores bodywave vil helt naturligt tabe noget af sit fald, og vores glatte hår får, takket være vores høje kvalitet, et lækkertfald allerede efter første hårvask. Du kan med fordel kramme vores glatte hår op i forskellige produkter for virkelig at fremhæve faldet i håret. Hos Avezu anbefaler vi at du ikke bruger produkter med alkohol i - så som skum og lak, da dette er med til at udtørre håret og gøre det trist og livløst at se på. Brug i stedet en god krøllecreme som du kan kramme krøllerne op samtidig med at det giver fugt og glans til dine hår extensions.

Lidt naturligt fald får altid dine hairextensions til at falde bedre ind i dit eget hår, det vil se mere naturligt ud og overgangen vil være næsten usynlig.

Bodywave bliver fremstillet ved at blive rullet på spoler som derefter bliver behandlet og tørret. Resultatert bliver til de smukkeste hairextensions med bløde krøller.

Skånsom arbejdsgang

Hos Avezu går vi meget op i at arbejdsgangen med hairextensions der skal formes til bodywave er så skånsom som muligt så håret bevares sundt og blødt. 

Arbejdsgangen med at forme extensions i bodywave kan være med til at udtørre håret, knække det og gøre det filtret og livløst.
Men hos Avezu har vi forskellige kvalitetskontroller som gør det muligt for os at bevare vores høje, og bløde kvalitet.

Avezu's certificerede kvalitets hår

Hos avezu har vi udelukkende høj kvalitet i vores hair extensions. Vi forhandler extensions af AAAAA+ kvalitet, samt vores luksus double drawn kvalitet som er kendt som 6A+ kvalitet. Luksus double drawn kvaliteten er betegnelsensen for hår extensions hvor 95% af hårstråene er lige lange fra rod til spids. Dette giver en langt tykkere bund på dit extensions hår, uanset om det er hot fusion, cold fusion,  trensehår eller clips in hair extensions metoden du er ude efter.

af Pernille Avezu - 09/09/2016 11.56.59

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: