Avezu på årets messer

Hos Avezu har vi en fyldt messekalender i år 2016 !

Du kan finde os på en række messer rundt omkring i landet i 2016.
Vi starter året med Outletmessen i Bellacentret næsten weekend, d 5-6 marts hvor du kan finde os sammen med en masse andre lækre brands i de store haller. 

d 2-3 April kan du finde os i MHC i Herning, d 9-10 i Odense, og d 16-17 April i Fredericia til Shopping bazaar

På messerne vil vi være at finde med skarpe priser på påsætninger, en masse lækre tilbud på ghd, styling produkter, Avezu's egen Macadamia oil hårpleje serie, et stort udvalg af børster, føntørrer, krøllejern, glattejern, wavejern, clips on hair extensions og Dinair Airbrush makeup.

Der vil være mulighed for at blive vejledt professionelt omkring ghd produkter, og desuden mulighed for at få en quick styling af dit hår også. Sammen finder vi de bedste produkter til dig og dit hår.
Dinair Airbrush makeup er et helt nyt og benebrydende system inden for makeup som gør det muligt at få stjernernes fejlfrie HD makeup derhjemme ! DInair Airbrush makeup er makeup som forstøves på huden af en ultra fin kompressor så resultatet bliver silkeblødt og jævnt. Prøv Dinair makeuppen på messen !

På messen laver vi alle metoder - skynd dig at book din tid så du er sikker på at få del i de gode tilbud på extensions påsætninger !


Vi glæder os til at se jer på messerne :) !

 

af Pernille Avezu - 26/02/2016 13.08.31

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: