Sponsoret Miss Danmark Finalist, Cecilie Bønnelycke Hansen

Hos Avezu er vi i år stolt sponsor af Miss Danmark 2016 Finalist model Cecilie Bønnelycke Hansen.

Miss Danmark Finalist Cecilie Bønnelycke Hansen er 18 år gammel og er født og opvokset i Hvidovre på sjælland, med sin  mor, far og storesøster. Familien betyder meget for modellen Cecilie og hun forsøger at prioritere en masse tid med med familien ud over hendes model og konkurrence karriere.

Blandt Cecilie Bønnelyckes personlige værdier kan tælles: venlighed, omsorg og positivitet.
I sin fritid studerer Miss Danmark Top 30 Finalisten på handelsgymnasiet Niels Brock JTP og er i gang med sit 3 og sidste år.
Hun glæder sig til at komme ud og opleve verden efter hun har fået huen på, til sommer
Hun har valgt at studere der fordi hun gerne vil have mere viden inden for handel, da hun gerne vil noget noget der har med handel at gøre. Fx designer eller lignende hvor kreativitet er indblandet, der er det godt at have den viden inden for handel.

Cecilie Bønnelycke hansen er Miss Danmark 2016 top 30 finalist, hvilket gør at hun selvfølgelig går meget op i skønhed.

 

 

Cecilie Bønnelyckes 3 skønhedstips:

Husk at rense ens hud, men heller ikke for tit - det kan ødelægge ens hud at overrense ens hud.
Masse beskyttelse og olie i håret inden man glatter eller krølle ens hår.
For at holde ens hud blød, er det vigtigt at huske en god fugtighedscreme.

Miss Danmark finalisten 2016 har altid været sportspige, i hendes fritid,  går hun til atletik på højt plan, hvilket hun har gjort i over 13 år.

De discipliner hun dyrker inden for altetik er spydkast, længdespring og 100 meter hækkeløb.
Cecilie er på det sidste blevet skadet , men er ved at kæmpe sig tilbage igen.  Denne sport har også været med til at gøre Cecilie Bønnelycke til den positive, målrettet og åbne pige hun er i dag.
Cecilie har selv noget flot hår i en page længde men til konkurrencerne og til alle de offentlige arrangementer hun skal deltage i i forbindelse med Miss Danmark Finalen 2016, vil Cecilie gerne have muligheden for at kunne have længere og mere fyldigt hår som gør sig perfekt når det fx er krøllet og hænger løst, eller til opsætninger for at skabe mere fylde.

Hvordan får Miss Danmark Finalisten Cecilie Bønnelycke sit smukke hår ? 

Produktet vi har sponsoreret Cecilie Bønnelycke med er vores lækre Luksus Double Drawn Volume Clips on hair piece.


Vores Volume clips on i Double Drawn kvalitet er clip on hair extensions som du hurtigt kan tage på og af og som ikke skader dit eget hår.

Du kan lynhurtigt tilføle dit eget hår både længde og en hel masse fylde !

Vi har vores Volume clips on hair extensions i et væld af flotte og naturlige farver så vi altid kan matche kundens naturlige hårfarve. Miss Danmark finalisten Cecilie har lavet en video på youtube hvor du kan se hvor enkelt det er at påsætte Avezu's volume clips on hår extensions, og du kan desuden se hvor godt de nye hair extensions falder indi hendes eget hår.

Vil du også have lækkert flot, fyldigt og langt hår som Cecilie ? 

Find vores store udvalg af clip in hair extensions her


Få hair extensions hårfarve så tæt på din egen som muligt !

Farven vi har valg til Cecilie er en 613/22 som er en farve der hedder Scandicmix. 
Dette mix af 2 farver er super naturligt og giver et flot spil i håret. Blandingen af de 2 farver gør at håret falder fuldstændig ind i hendes eget og at man undgår en overgang fra hendes eget hår og til hendes påsatte hair extennsions.

På Avezus Volume clips on hair extensions er der påsyet 128 gram hår på bare én enkelt bane. Dette betyder altså at du slipper for at have placeret 12 forskellige baner i dit hår og hovedbund.
Double drawn kvaliteten gør at disse hair extensions har en rigtig flot og tyk bund så det bare virker som om at dit hår har en naturlig tykkelse hele vejen ned igennem længderne.

Skån dit hår !

Som Miss Danmark Finalist får man stylet sit hår en hel masse. Håret skal konstant krølles, glattes eller sættes op, og det kan være hårdt for håret. Med extensions som vores volumen clips kan hair extensions håret aflaste dit eget og smtidig falde perfekt ind i dine egne længder. 

Volumen clips on hair extensions kan glattes, krølles, farves, vaskes og styles præcist som dit eget.

Vi anbefaler dog altid at bruge professionelle hårpleje produkter for at holde extensions håret så lækkert og blødt som muligt.
Hos Avezu anbefaler vi vores specielt udviklede hårpleje serie med Macadamia oil, uden salt og sulfater.
Disse produkter går ind og plejer håret i dybden og tilføjer en lang række plejende ingredienser som både styrker, giver glans og smidighed, samt modvirker flyvsk og ødelagt hår.

Ikke kun modeller og Miss Danmark Finalister kan få glæde af volume clips on hair extensions - forvandel et ellers kedeligt og fladt look til en frisure med et væld af volume, længde og fylde på ingen tid. Disse hår extensions kan både bruges til hverdag og fest.

 af Pernille Avezu - 16/08/2016 11.38.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: