DAFNI Glattebørste - få glat hår uden at skade håret

DAFNI Glattebørste - få glat hår uden at skade håret - Kæmpe nyhed ved Avezu

Hos Avezu har vi netop fårt en kæmpe nyhed ind af døren - nemlig den sprit nye og patenterede DAFNI glattejerns børste ! 
Denne børste har vundet manges hjerter verden over fordi den er så let og bruge - faktisk så let som en hårbørste - samtidig med at den giver fantastiske resultater. 

Er du også træt af at dit hår bliver fuldstændig fladt og uden volumen når du har brugt dit glattejern ?

Så er DAFNI glattebørsten et absolut MUST-HAVE ! 


Takket være den keramiske belægning glattes håret både hurtigt og skånsomt og efterlades med en strålende glans og volumen

Dafni glattebørste - Perfekte resultater hver gang !

Med DAFNI Straightening Ceramic Brush er du sikret perfekte resultater hver gang, samtidig med at du skåner dit hår. Børsten bliver nemlig kun 185 grader, hvilket er den helt optimale styling temperatur for at omforme håret fra krøllet eller kruset til glat og silkeblødt. De lilla børste hår på børsten har sorte dutter på enderne som sikrer at du ikke kan brænde dig på børsten - kun håret inde imellem børsterne varmes og glattes.

På grund af glattebørstens perfekte form kan du tage meget større og bredere totter end du kan med almindelige glattejern eller andre glattebørster på markedet. På grund af den kontrolerede varme på præcis 185 grader kan glattejerns børsten udglatte dit hår selvom du tager større totter samtidig med at det bliver lækkret glansfuldt !

Hos Avezu anbefaler vi altid at man beskytter håret med et varmebeskyttende produkt lige meget om man glatter, føner eller krøller sit hår med varmeredskaber, og selvom den originale DAFNI ceramig straightening brush er lige så enkel at bruge som din egen hårbørste skal man stadig tænke på at håret tilføres varme - derfor anbefaler vi at du bruger ghd's patenterede og fantastiske heatprotect spray.
Den varmebeskyttende spray går ind og forsegler hårstråene og går dem modstandsdygtige overfor varmen fra glattebørsten. Dvs at den varmebeskyttende spray danner en vægtløs barriere på dit hår således at det bevarer sin naturlige fugt, elastisitet og glans.

Du finder ghs's heatprotect på tilbud her

Hvordan anvender du denne nye glattebørste istedet for dit glattejern ? 

Det er helt enkelt ! Børsten er klar når indikatorlyset skifter fra rødt til grøn. Børsten er klar tilo brug inden for 60 sekunder. Når du skal rengøre børsten bruger du en fugtig klud, vær forsigtig med ikke at bruge for meget fugt når du rengører. Til at begynde med skal du rede dit hår godt igennem med en almindelig børste. Derefter tager du en stor tot hår. Hold fast i spidsen af totten imens du holder håret stramt ind mod børstens keramiske børstehår, kør derefter DAFNI straightening brush langsomt igennem håret - gentag dette til du er igennem hele dit hår eller til du er tilfreds med resultatet.


Hos Avezu er vi naturligvis officiel forhandler af DAFNI GLATTEBØRSTEN

Du får derfor 24 måneders fuld garanti på den originale DAFNI glattebørste når du køber den hos os, samt en hurtig levering så du kan komme igang med din nye ceramic straightening brush i en fart !

af Pernille Avezu - 25/07/2016 14.37.34

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: