De fantastiske muligheder med Dinair Airbrush Makeup

Dinair airbrush makeup - Leder du også efter det perfekte match til din hudtone ?

Det kan være svært at finde ud af hvilken hudtone man præcist er. Har man gule undertoner, røde under undertoner eller er du mere orange eller lyserød ? Det kan gøre et kæmpe udslag i din makeup hvis du vælger den forkerte undertone i forhold til din hud.

Med Dinair Airbrush Makeup får du et fejlfrit resultat som sikrer dig en lang holdbarked og perfekt dækkeevne hver gang ! 

Med Dinair har du muligheden for at blande den perfekte foundation nuance som passer til netop din hud. 
Ved Dinair kan du få et utal af forskellige nuancer som kan ramme alle hudtoner med alle tænkelige undertoner.


Vi har to typer af Dinair Airbrush makeup serier. Glamour og colair.

Glamour er en smule mere dækkende end colair. Fælles for begge serier er at de tilfører en masse glød til din hud, farverne lader din hud skinne igennem således at du bibeholder dit naturlige look selvom Dinair makeup yder en fantastisk dækkeevne. 

Fri for parabener og olier 

Alle Dinair Airbrush's produkter er fri for parabener og uden parfume og olier, det betyder at du får de optimale betingelser for at holde din hud smuk og ungdommelig.

Husker du at rense dine makeup pensler ?

Desuden er fordelene ved Airbrush makeup at du undgår at arbejde med pensler - men det er jo måske meget rart at arbejde med dine pensler synes du, men har du tænkt over hvor mange bakterier der sidder tilbage i dine pensler efter bare få dages brug ? Så prøv lige engang at tænk tilbage på sidste gang du gjorde dine pensler rene - det er højst sandsynligt ved at være et godt stykke tid siden, og alle bakterierne lever i bedste velgående i dine makeup børster !

Dinair makeup er en Airbrush makeup som - som navnet også antyder - bliver sprayet på med luft. Micro fine partikler af høj pigmenteret makeup bliver sprayet på din hud ved hjælp af lufttryk. Præcis denne metode giver dig et super ensartet resultat samtidig med at din hud får lov til at ånde og opføre sig præcist som hvis du ikke havde makeup på.


Se vores store udvalg af Dinair Makeup lige her

https://www.avezu.com/dinair-airbrush-makeup

Og husk er du i tvivl omkring hvilken Dinair airbrush pakke der ville passe din hudtype bedst så skriv endelig til os på mailen info@avezu.dk eller ring ind til os på tlf 75191891 - her kan vi også give dig en masse tips og tricks til brugen af din nye Dinair Airbrush  maskine.

 

 

af Pernille Avezu - 04/05/2016 14.21.11

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: