Smokey eyes med Dinair Airbrush Makeup

Smokey eyes med Dinair Airbrush Makeup - Få de flotteste smokey eyes

Hvordan er det nu med smokey eyes ? Det ser så lækkert ud men man kan være uheldig og ende ud som en træt panda og miste modet til at kaste sig ud i smokey eyes igen !

Med Dinair Airbrush får du en masse værktæjer som gør det ultra nemt at kreere de perfekte smokey eyes.

Smokey eyes er ofte mørke farver men har du svart ved at få dine smokey eyes til at lykkes kan looket laves med lyse farver så du hen af vejen kan få øvet dig i at blende farverne bedre og bedre sammen uden man med det sammen kan se at du er nybegynder ! De lyde og starte farver er lette at blende sammen og kan udgøre et fantastisk og mere sart look i forhold til de helt mørke og sorte farver i en smokey eyes.

Hos Avezu kan du købe vores Dinair Airbrush makeup skabeloner der gør det nemt for dig at skabe smukke makeup looks.

Øjenskyggerne hos Dinair er super pigmenteret hvilket gør den let at blende ind med andre øjenskygger. Skabelonerne gør at du lettere kan ligge de skygger der skal til uden at ødelægge hele din makeup, hvis du ikke er helt præcis og stille med hånden endnu - med skabelonerne er det desuden også lettere at skabe ens øjenlåg.
Når du skal tone øjenskyggerne sammen arbejdes der med lette strøg og meget små tryk på airbrush pistolen, dette gør at forstøvningen bliver mere jægn og det er lettere at styre så du ikke får for meget farve i din udtoning.
Modsat end når der arbejdes med pensler starter du med din airbrush med at ligge øjenskyggen og færdigøre øjet før du går videre til din foundation, på den måde er man helt sikker på at øjenskyggen ikke ødelægger det færdige resultat hvis du skulle komem til at spraye lidt ved siden af.

På vores webshop finder du en masse inspirations videoer omkring Dinair Airbrush makeup så du let og enkelt selv kan lære hvordan du ligger den perfekte makeup. 

Dinair Airbrush makeup er selvfølgelig uden parabener og olie fri og drysser ikke som almindelig pudder makeup.

Hvis du følger Avezu rundt omkring på messerne i landet i 2016 vil der være rig mulighed for selv at afprøve vores Dinair Airbrush system - vi er sikre på at du vil forelske dig i den fejlfrie og fløjlsbløde marcipan hud som Dinair produkterne giver dig.

Lige nu kører vi en konkurrence hvor du kan vinde et Dinair Studio pro Airbrush kit til en værdi af 2999.- på vores facebook side. Så skynd dig ind og deltag, så bliver du måske den heldige vinder af det fantastiske sæt !
af Pernille Avezu - 01/03/2016 12.48.30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: