Hvordan renser man sin Dinair airbrush maskine?

Hvorfor sprayer min Dinair Airbrush makeup maskine ikke som den burde og der kommer ingen luft ud ?

Vi får mange henvendelser fra jer derude omkring Dinair airbrush makeup maskiner som kun lidt eller næsten ingen luft puster ud, og hvorfor sprayer den ikke makeuppen jævnt og flot på ? det kommer ud i klumper som ødelægger hele mit look på huden ?

Fortvivl ikke, hjælpen er nær :) Det er simpelthen manglende rengøring ! Måske følger du allerede rengørings anvisningen omkring at skylle efter med Dinair's citrus rens - men selvom du er påpasselig og grundig med rengøringen så kan der alligevel sagtens samle sig gammelt makeup som stopper for luftens passage igennem maskinen, derved vil din airbrush maskine spraye ujævnt, klumpet, og måske endda slet ikke !

Der er mange forskellige måder at rense sin Dinair Airbrush maskine på, men hos Avezu sværger vi følgende rengøring

Men hvad gør du så
Først afmonterer du alle plastik enheder på din Airbrush makeup pistol og tager luftslangen fra og skiller den ad så du kan få selve nålen ud - er du i tvivl omkring hvordan du gør så findes der et væld af how-to videoer på nettet som udførligt viser dig præcist hvordan den skillea ad.

Kog noget vand, tager det af varmen og kommer din airbrush pistol ned i vandet og lader den ligge til vandet er helt afkølet.
Så kan du med fordel købe noget Isopropyl alkohol (kan købes i matas) som du kommer ned i tragten på din airbrush og lader virke lidt - du kan tage en vatpind og køre rundt i tragten for at rense den fastgroede makeup af.

Skyl derefter din Dinair airbrush pistol af med koldt vand og lad den lufttørre - så er din Dinair Airbrush maskien igen klar til brug når du tilslutter den luftslangen !

Selvom tragten ikke syer tilstoppet eller fyldt med størknet makeup kan der sagtens være gamle aflejringer inde i maskinen.

Vi anbefaler at du med jævne mellemrum gør lidt ekstra ud af rengøringen af din airbrush makeup pistol, således at den holder længere og at du kommer i bund med de makeupbelægninger der kan være i airbrush pistolen, så du altid er sikret et jævnt og flot Dinair Airbrush resultat.

af Pernille Avezu - 03/03/2016 13.59.53

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: