Hvad er Flip in hair extensions egentlig ?

Hvad er Flip in hair extensions egentligt ? Få langt hår på ingen tid med Volume clips on hair one pieces


Markedet for clip in hair extensions bugner med tilbud, men hvad er hvad ? og hvad dækker begrebet flip in hair extensions egentlig over ?

Flip in hair extensions er en trend hvor du har alt håret på én bane. Denne bane sættes fast i håret med en tynd gennemsigtig fiskesnøre som dækkes af dit eget hår. 

Hos Avezu er vi vilde med ideen om at en helt hår - altså en hel hårpåsætning - placeret på bare én bane !
Dels er det lettere at holde styr på sine hår extensions på den måde, men du får desuden også fordelen ved at du kan få klippet dit clips on hair i frisure, i etager, osv, for at de falder flottere og mere naturligt ind i dit eget hår. 
Da vi selv afprøvede flip in metoden synes vi hos Avezu ikke at det fungerede helt optimalt - hvad hvis nogen kunne se fiskesnøren ? eller den faldt ud fordi det udelukkende er snoren og hårets egen vægt der holder den på plads.

Derfor udviklede vi selv vores Volume clip in hair piece som - ligesom flip in extensions metoden - er et helt hår fordelt på kun én bane med stærke og holdbare clips, på den måde er vores volume clip in hair extensions næsten usynlig når den er påsæt korrekt.
Du kan samtidig sætte håret meget mere fleksibelt op i forhold til almindelige clip in extensions.

På Avezus webshop kan du stadig købe vores almindelige clip in hair extensions. Det er et sæt med 4 baner i - for et helt hår anbefales 2-3 pakker ca, dvs du skal placere 12 baner i dit hår for at få samme mængde og volume som du får med vores volume clip in set. De mange ekstra baner er svære at skjule i et fint hår og kan hen over dagen/natten lettere glide rundt/ud og få en forkert placering i forhold til resten af banerne

Vores volume clip in hair piece er derfor en unik mulighed for dig der vil have langt, fylding og lækkert hår, i Avezu's bedste 6AAAAAA+ 100% ægte remy hair luksus kvalitet, uden besvær.

af Pernille Avezu - 25/02/2016 13.28.55

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: