ghd Split End Therapy nomineret Skønhedsfavoritter 2016

Ghd Split End Therapy nomineret til årets "Bedste pleje til tørt hår"

Så er ghd igen nomineret til en skønheds award, denne gang er det ikke glattejernene som ghd ellers er kendt for der er i centrum, men i stedet deres nye fantastiske advanced split end therapy som et et enestående plejeprodukt til bekæmpelse af tørt, skadet og livløst hår.  Ghd split end therapy er nomineret til Costumes SKØNHEDS favoritter 2016 i kategorien "bedste pleje til tørt hår".

Med rødalger og protein limer ghd split end therapy de slidte og spaltede spidser sammen for et langvarigt resultat af synligt sundere, blødere og mere medgørligt hår.

Du har helt sikkert hørt om Olaplex?

Olaplex går in og arbejder i hårets kerne og er en frisør behandling, men er skaden allerede sket og er dit hår bevet spaltet og livløst så kan ghd split end therapy udrette mirakler ved næsten at udviske tegnene på slid. Find den plejende ghd split in her

Sådan anvender du ghd advanced split end therapy

Ghd split end therapy går ind og forsegler spaltede spidser og tilfører håret en masse glans og beskyttelse. 
Produktet er varmebeskyttende og er udviklet til at blive aktiveret af varmen fra din føntørrer og glattejern. 
Du anvender ghd split end therapy ved at vaske dit hår som du plejer med shampoo, efterfølgende er du helt sikkert vant til at komme enten en conditioner eller hårkur i håret, men i stedet for din sædvanelige rutine kommer du nu ghd split end therapy i dine længder og spidser, produktet skal ikke skylles ud  !

Derefter føntørrer du dit hår, og efter føntørringen skal du glatte håret igennem med dit glattejern for optimal udbytte af ghd split end therapy. Dit hår er nu blankere, sundere og optimalt beskyttet. Dette holder i op til 9 hårvaske, det er altså kun hver 10'ende hårvask du skal behandle dit hår med splitend therapy.

Derfor synes vi her hos Avezu at ghd split end therapy sammen med Olaplex er en god kombination for at beskytte og styrke dit hår optimalt. Der bruges ganske lidt af ghd split end therapy ved hver behandling og derfor er produktet altså også drøjt i brug.  

Ghd er specialister i at udvikle mirakler til dit hår og split end therapy er altså ingen undtagelse, her hos Avezu er vi ikke overraskede over at dette lille must-have produkt er pengene værd, og kan udrette resultater som ingen andre produkter kan.

Køb dette fantastiske vidunder-produkt lige her:
https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling


Danish Beauty Awards

Ghd har tidligere på året vundet Danish Beauty Award med deres nyeste skud på stammen inden for glattejern, nemlig ghd platinum. Ghd platinum har, lige som split end therapy, også banebrydende egenskaber, ghd Platinum giver nemlig 20% mere shine til håret end  almindelige glattejern og lover hele 50% færre knækkede hår under glatningen - det er da tal der er værd at forstå !

Din sikkerhed for originale produkter og skarpe priser hos Avezu

Hos Avezu har vi netop nu tilbud på ghd split end therapy, og en lang række andre ghd produkter. 
Vi er officiel ghd forhandler og sælger udelukkende produkter med 24 måneders garanti. 
Der findes mange uautoriserede stylere og glattejern på markedet som er forfalskninger af ghd - disse produkter kan måske spare dig nogen penge her og nu, men ved disse originale produkter får du desværre ikke engang hvad u betale for. 

Uoriginale ghd stylere/glattejern kan blive op il 230 grader varme og brænde dit hår af, der kan gå overgang i dem så du får stød eller de kan simpeltehen bare holde op med at virke fra den end dag til den anden, og så står du desværre uden garanti og dine penge er spildte.

Drømer du om ghd produkter men har du ikke pengene her og nu ? 

Så kan vi hos Avezu tilbyde Viabill, hvor du ganske rente og gebyr frit kan du låne til dine produkter og betale i små rater som passer dig - læs mere om Viabill lige her: 

https://www.avezu.com/finansering

 

 

 

 

af Pernille Avezu - 05/09/2016 11.05.06

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: