Hvordan laver man krøller med sit glattejern ?

Hvordan laver man krøller med sit glattejern ?

Kender du det, det ser så nemt ud når andre piger lige laver de lækreste krøller lyn hurtigt med deres glattejern, men når du laver det selv så får du både hakker i håret og ikke det der ligner krøller ? Så se med her, for vi har hos avezu lavet en guide og HOW TO video så det bliver let og enkelt for dig at kende til de forskellige teknikker.

 


Nem og enkelt at krølle med sit glattejern

Det gode ved selv at kunne lave krøller med sit glattejern er at du ikke behøver at gå ud og invistere i et glattejern, og at du altid kan lave krøller, fx hvis du er hos dine veninder og de ikke har et krøllejern,  så kan du trykke de mest fantastiske og holdbare krøller frem med et glattejern lynhurtigt. Det kræver lige at man arbejde med teknikken et par gange, men når du først har lært det så forstår du ikke hvorfor du ikke altid bare har lavet krøller med dit glattejern !

Der findes flere forskellige teknikker man kan bruge for at opnå forskellige krøller men her er vores favoritter !

Hvad skal du bruge for at lave krøller med dit glattejern ?

Husk altid at have de rette værktøjer når du starter.


Du skal bruge:
En stor børste
En spidskam 
Inddelingsklemmer
Ghd Curlhold spray
Et glattejern.


Det er vigtigt at have et godt glattejern - så er det nemlig nemmere at lave flotte krøller.
Krøllerne bliver flottere hvis du har et glattejern med nye keramiske plader så håret glider igennem det som smør.
Derved undgår du hakker og mærker på håret, og dit eget hår slides meget mindre når glattejernet glider nemmere igennem håret. Hos Avezu anbefaler vi at du bruger ghd's glattejern til at lave dine krøller med. Med ghd er du sikret gode glattejern af høj kvalitet som er perfekte til at lave krøller med. 

Hold på krøllerne i dit lange hår

Husk altid at bruge ghd curl hold spray, så du undgår at varmen fra pladerne slider på dit hår og gør det trist og glansløst.
Ghd Curlhold spray er desuden med til at holde på de krøller du laver, så de holder sig flotte og spændstige i længere tid.

2 i 1 styling produkter

Er du på udkig efter andre lækre stylingprodukter ? Så har ghd en lang række af produkter som kan gøre din hårstylig lettere. 
Fælles for mange af ghd's produkter er at de alle indeholder varmebeskyttelse, således at du ikke skal bekymre dig om at bruge et varmebeskyttende produkt seperat. *
Ghd har blandt andet Volume foam ( en volumengivende skum) Curlhold ( giver hold til krøllerne når du styler) Split end therapy ( et leave in produkt som går ind og limer spaltede spidser sammen med rødalge komplex) Straigh and smooth spray & cream ( varmebeskyttende produkter der går ind og plejer håret mere end bare almindelig heatprotect og gør håret blødt og lækkert) Heat protect ( den helt originale varmebeskyttende spray som beskytter dit hår imod de ødelæggelser brugen af varme kan tilføre dit hår) 

Finish hårprodukter

Der er også en række andre finish produkter så som Shine Serum ( en lækker shine booster til dit hår som giver en masse lækker glans og er ultra letvægt) 
Ghd final Shine spray ( en shinespray der bliver forstøvet ultra fint på alle hårtyper, tynger ikke men giver en masse glans og dybde til alle frisurer)
Final Fix hairspray ( en hårlak med et stærkt hold der ikke fedter eller gør håret mat og stift, er fugtafvisende så din frisure holder længere, og kan sagtens børstes ud uden at efterlade spor.  Fælles for alle disse finísh produkter er at de IKKE indeholder varmebeskyttelse. De er altså udelukkende til finish og skal du arbejde med glattejern krøllejern, føntørrer, glattebørster eller andre varme  elartikler så anbefaler vi hos Avezu at du bruger nogen af ghd's varmebeskyttende produkter som nævnt ovenfor i den anden kategori.

Du kan se hele ghd´s udvalg HER


 

af Pernille Avezu - 22/09/2016 12.08.53

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: