Forskellige måder du kan bruge dine hår trenser på

Vidste du at når du først har købt en hår trense så er der mange forskellige muligheder for at skifte påsætningsmetode?

Når du først har invisteret i trense hår af god kvalitet kan du sagtens ændre på din påsætningsmetode. Måske har du købt dine hår trenser til flette metoden og har haft dem påsat via tynde vævekanter som ligger helt ind til hovedbunden, men ønsker nu en helt anden metode ? Så er dine weft extensions faktisk ikke spildte ! du har flere muligheder for stadig at få fuldt udbytte af dit hår.

Hårtrenser og micro rings hårextensions

Du kan blandt andet få påsat dine hår trenser med metoden Ezy weft, metoden dækker over at man inddeler håret, ligesom når dine hair extensions flettes på, men i stedet for en fletning, så påsættes hår trenserne med micro rings i stedet for. Tynde totter af dit eget hår bliver trukket igennem trensen og fæstnes med en micro ring som klemmes rundt om dit eget hår. på den måde bæres trense håret af en række microringe påsat dit eget hår ! metoden har det til dælles med flette metoden, at der ingen kemikalier er forbundet med påsætninger ! Påsætningen er yderst skånsom at påsætte men også at aftage. Avezu's micro rings er foret med en silicone kant som skåner håret på bedst mulige måde mod metallet fra ringen.


Ønsker du ikke permanente hår extensions, men er du vild med langt og fyldigt hår ?

Ønsker du ikke en permanent påsætning igen eller vil du holde pause fra de permanente påsltninger, og vil ikke undvæe de lange lokker, så kan du altid syn dine hår trenser om til lav selv clips. Hvis ikke allerede dine extensions trenser er opdelt i de baner der passer til dit hoved skal du først kave dem klippet til så de passer, og sikre dig at enderne bliver hæftet ordentligt samme så hårene ikke løber af trense kanten ! 

Du kan købe stærke clips til hair extensions hos Avezu som vil sørge for at holde dine extensions på plads hele dagen, eller natten. Vores hair extensions clips er ekstra stærke og har desuden også en silicone kant, som ligesom vedv ores micro rings, beskytter dit eget hår mod metallet fra clipsen.
Når du har fået syet clipsene på er dit hår klar til brug og kan påsættes og aftages præcis når du synes. Husk at det aldrig er en god ide at sove med dine clip in hår extensions - de er beregnet til at blive taget ud når du skal sove. Clip in hår extensions er lette at style, pleje og vaske fordi du netop bare kan tage dem ud når de trænger.

Vi håber du blev klogere på hvad du kan bruge dine hår trenser til ! Husk at du altid kan få professionel råd og vejledning hos Avezu, enten fysisk i vores butik og showroom, eller på telefon, mail eller facebook

af Pernille Avezu - 09/03/2016 10.38.56

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: