Hvordan får du de perfekte krøller ?

Hvordan får du de perfekte krøller ? Vi anbefaler krøllejern fra ghd

Der er forskellige metoder til at få et flot, fyldigt og krøllet hår, vi har her samlet lidt tips og tricks til at opnå det ultimative resultat, alt efter om du skal lave dine krøller med et glattejern, med et krølle/wave jern eller vælger krøllede extensions.
Den vigtigste forudsætning for et flot og holdbart resultat starter ved at forberede dit hår. jo bedre din "base" er jo smukkere bliver dit resultat. 

Start med at vaske dit hår, derefter kommes en volumengivende skum i håret - vi anbefaler ghd's volume foam, da den både tilfører fantastisk volumen og beskytter dit hår mod varmen, derefter for du et endnu mere iøjenfaldende resultat ved at spraye ghd's Root Lift spray i rødderne for at booste volumen helt inde ved hovedbunden, derefter føner du dit hår som normalt og du vil hurtigt mærke at produkterne gør deres arbejde ved at tilføje volumen og glans.

Det er vigtigt at dit hår er fuldstændig tørt inden du begynder at forme det - ellers vil det falde sammen med det samme.
Når håret er tørt deles det ind og sættes op med klemmer for at du i ro og fred kan krølle én tot af gangen.
Et ekstra tip for at det bliver endnu lettere er at dele dit hår på i 2 eller 3 hestehaler, start med en lav heste hale, en almindelig i midten og en helt øverst på hovedet - krøl nu bare alle længderne på de 3 hestehaler, tag elastikkerne ud, og som med et trylleslag har du nu perfekte krøller, i alle lag og længder- ultra let !

Før du begynder at arbejde med dit ønskede varmeredskab på håret anbefaler vi at du anvender Curl Hold spray fra ghd, så håret endnu engang er varmebeskyttet og krøllet får en holdbarhed og fasthed som vil få dem til at holde meget længere !


Skal du lave krøller med dit glattejern så kig med her: 

 Anvender du et krøllejern er her en let video hvor vi bruger ghds curve collection

Når du krøller håret - uanset metode - er det vigtigt at du lader hver tot køle af inden du beynder at rede i håret eller køre fingrene igennem det. når krøllerne køles ned "opbygges" deres holdbarhed, en krølle der er for varm når du reder i den vil hurtigt glide ud og miste sin fasthed.

Når du har krøllet alt dit hår er der forskellige metoder til at opnå et helt unikt look.
Du kan rede dit hår igennem med fingrene til slut, vende hovedet ned af og ruske rundt, eller du kan bruge ghd's detangling comb som er en bredttandet kam som nænsomt skiller krøllerne ad og giver dit dit færdige look. Du kan også vælge at toupere lidt i krøllerne for at give dem et mere råt og tilfældigt look, lidt ala "sengekants" hår som er super in !
forsegl dine krøller med en smule lak med let hold - det er vigtigt at du ikke bruger for mange produkter på dit færdige look, det vil blot give dig et tusset og kruset look efterhånden som dagen/aftenen skrider frem når du kører dine hænder igennem krøllerne. Du kan også slutte af med en lille smule shinespray for at give dit hår et ekstra glansfuldt finish, her anbefaler vi ghds shinespray som er ultrafin i forstøvelsen for at skabe en let hinde af ultimativ blankhed.

af Pernille Avezu - 02/11/2015 13.39.27

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: