Kassandra Gold anbefaler Avezu's Macadamia Plejeserie


Kassandra Gold med hår extensions - Endnu en kendis er glad for at benytte Avezu's hårprodukter !

Endnu en kendt dansk blogger anbefaler nu også vores lækre Macadamia oil hårpleje serie. Bloggeren er Kassandra Gold official som er kendt fra Paradise Hotel og nåede helt i Finalen !


Kassandra har et flot lyst hår, og som med alt lyst hår så har et lysnet hår brug for en hel del ekstra pleje for at holde håret sundt og elastisk. Vores macadamia hårpleje serie er uden salt og sulfat og er derfor uden unødige tilsætningsstoffer.

Duften er blød og behagelig og vores konsistenser på produkterne er cremede og lette.
Med vores fulde hårpleje serie får du tilført en masse fugt og pleje amtidig med at håret ikke fedter eller klasker.
Vores Macadamia Hydrate shampo er en meget afrensende shampoo som sørger for at hovedbunden renses for overflødigt fedt og holdes affedtet i længere tid. Den afrensende effekt sørger for at du får en masse volume til hovedbunden og de enkelte hårstå, samtidig med at du får et ekstra glansfuldt hår.

Macadamia hårpleje serie til et sundt og velplejet hår

Vores Macadamia oil hydrating conditioner tilfører håret alle de næringsstoffer som det har brug for efter shampooen har været inde og rense håret i dybden.
Efter conditioneren kan du bruge vores Avezu deep treatment kur som et ekstra boost af fugt og pleje. Brug kuren 1-2 gange i ugen eller efter behov.

Vores koncentrede hår olie i samme serie sørger for at holde dine spidser samlede og håret fri for krud imellem dine hårvaske - pas på med at bruge for meget olie, det kan nemlig skade håret !

Mange tror fejlagtigt at jo mere olie man bruger jo bedre må det være for håret - men faktisk virker et overforbrug af olie absolut modsat ! Ved brug af for meget olie kan håret filtre og blive svært at rede ud.
Giv i stedet for kun håret olie når du kan mærke det trænger, og brug kun en lille mængde !

Vores hårpleje serie med macadamia oil er fantastisk både til dit eget naturhår og dine hair extensions.


Fantastiske tilbud på vores eftertragtede hårpleje

Et sundt og stærkt hår skal plejes med de rigtige produkter men vi ved at det kan være hårdt for pengepungen at invistere i alle produkterne på én gang ! Derfor kører vi netop nu et fantastisk tilbud på vores macadamia oil hårpleje serie hvor du får:

Shampoo 250ml
Balsam 250ml
Deep treatment (kur)  250ml
og vores fantastiske macadamia hydrating oil 60ml


Du finder vores tilbud lige her: https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling/hair-extensions-haarplejeprodukter

Vidste du at du også kan få vores lækre shampoo og balsam i de store 1000Ml størrelser ? Så holder de længe og den praktiske liter med pumpe sørger for nem håndtering og vores flotte flasker er med graveret skrift så de ikke bliver grimme med tiden.


 

 

 

af Pernille Avezu - 28/04/2016 12.13.02

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: