Tak for weekendens messe i Bella Center !

Avezu hårextensions på Outlet messen i Bella Center !

Tusind tak for jeres deltagelse på messen i Bella Center i weekenden !
Vi havde fornøjelsen af en hel masse dejlige kunder som vi ellers ikke ser, og vi fik en lang række gode dialoger og snakke lørdag og søndag ! Vi fik demonstreret alt lige fra Airbrush makeup fra Dinair til forskellige looks med ghd produkter, glattejern, hår trenser, micro rings extensions og krøllejern. Vi mødte en hel masse forskellige kunder og der var stor begejstring for at vi endelig kom med på messe på sjælland. 

I viste stor interesse for vores Nepalisiske luksus hår extensions i 100% remy hair kvalitet

Og forbipasserende brugte messen til at få gode råd og professionel vejledning omkring påsætning, farvevalg, og kvaliteten på Avezus' hår. 

Nye trends og tiltag ved Avezu

Vi tager succesen til os og lover jer at i ser en hel del mere til os på messerne på sjælland. 
Avezu siger ydmygt tak for den store interesse omkring vores messestand og kan love jer at vi hele tiden udvider vores sortiment med nye metoder inden for hair extensions, nye hår farver, nye hår pleje produkter, de seneste nye trends inden for glattejern, krøllejern og styling, og selvfølgelig også på makeup fronten ! 

Vi elsker at møde jer i øjenhøjde ude på messerne så hold øje med vores side på Instagram eller Facebook og se vores messe kalender løbende. Der vil være en lang række skarpe tilbud og mulighed for særdeles billige påsætninger af hår extensions i alle metoder på messerne - så book i god tid så du er sikret en af de få pladser når Avezu tager på messer !

 

Er hairextensions noget for dig ?

Er du i tvivl om hair extensions er noget for dig og ville passe ind i netop din hverdag og dit liv ? Og er du i tvivl omkring hvad forskellen er på nail hair, hår trenser, micro rings extensions, elller clip in volume piece? Så er du velkommen til at finde os på messerne eller ganske uforpligtende at ringe til os

 

af Pernille Avezu - 07/03/2016 11.12.05

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: