Miss Danmark finalist 2016 er vild med Avezu's hårpleje produkter

Avezu - sponsor af Miss Damark finalister 2016 - Finalister fik langt hår extensions.

Hos Avezu har vi valgt at sponsorere den smukke Patricia Overgaard som er en af finalisterne i Miss Danmark 2016. 

D 21. september i år skal Danmarks smukkeste kvinde kåres ved den store Miss Danmark-finale hvor hele 30 af Danmarks smukkeste piger fra hele landet deltager.

Miss Danmark er ubetinget Danmarks ældste og mest anerkendte skønhedskonkurrence, vinderen af Miss Danmark som krones d 21 September 2016 skal desuden også repræsentere Danmark  ved Miss World, der senere på året afvikles i Washington DC i USA.

For at vinde miss danmark skal man ikke bare have en strålende skønhed, de 30 smukke piger bedømmes også på hvilke ambitiøse visioner de har, hvor velformulerede de er og om finale deltagerne blandt andet har været involverede i projekter der sætter fokus på velgørenhed.

Patricia Overgaard,  en af de 30 Miss Danmark finalister 2016

Patricia er 18 år og kommer fra en lille by uden for Aalborg.
Patricia har afprøvet Avezu's egen hårpleje serie i hende smukke lange naturlige hår. 
Avezu's hårpleje serie består af 250ml shampoo 250ml conditioner 250ml Deep treatment hårkur og 60ml nærende olie til længder og spidser. 

Avezu's macadamia oil hårpleje serie

Vores macadamia oil hårpleje serie er fri for salt og sulfater, så der er udelukkende tilsat lækre eksklusive ingredienser som tilfører håret en masse glans, pleje, styrke og volume - samtidig har serien en mild duft som minder meget om den duft Moroccanoil har. 

Netop fordi der ikke er salt og sulfqter i vores produkter er de også særligt gode til personer med tør/sart hovedbund, da de ikke går ind og udtørrer og generelt er meget milde.
Vi anbefaler at man bruger vores Avezu Deep treatment efter behov, dog minimum én gang i ugen for at sikre optimale resultater og for at sikre at håret er blødt, lækkert og medgørligt.

Patricias mening om Avezu's macadamia oil serie

Om Avezu's hårpleje serie udtaler patricia selv: 

"AVEZU har været så sød at sponsorere nogle lækre hårprodukter.

Jeg synes tit det 
er svært at finde de helt rigtige hårprodukter, og finde noget der passer til 
ens hår, og jeg føler at AVEZU’s hårplejeserie passer helt perfekt til mig. Jeg 
kan tydeligt mærke forskel på mit hår fra før, og til efter jeg har brugt 
AVEZU’s lækre Macadamia oil hårplejeserie. Med mit lange og tykke hår, er det 
vigtigt med nogle gode hårprodukter, for at jeg kan holde mit hår og min 
hovedbund sundt"

Giv dit hårextensions den rigtige pleje

Når ens hår bliver stylet så meget som Patricias op til fx fotoshoots, offentlige arrangementer og andre events hvor det er vigtigt at håret sidder fuldstændig som planlagt, kan det være hårdt for håret. Brug af glattejern, krøllejern, føntørre og generelt andre styling produkter kan være med til at beskadige håret og gøre det tørt, livløst og med tendens til at knække, netop derfor er det ekstra vigtigt at pleje håret imellem stylingerne så det kan komme sig oven på alt det håret dagligt er igennem. 


Vil du være ekstra god ved dit hår, så lad hårkuren blive i natten over, på den måde er du sikker på at håret - uanset om det er dit eget eller hair extensions, har suget alt det det har brug for for at blive fyldt med glans og fugt igen.

Extensions hårpleje kan bruges til alle hårtyper !

Mange tror fejlagtigt at Avezu's hårplejese udelukkende er til hår extensions - men faktisk har vi fået udviklet den specielt til alt slags hår. Vores fine og tynde skandinaviske hår har brug for en dybdevirkende hårpleje som ikke tynger håret og gør det fedtet og fladt - Avezu's macadamia oil hårpleje serie går ind og plejer i dybden samtidig med at den specielle formel skaber en masse volumen og løft til rødderne i hovedbunden - resultatet er et hår med en masse lækker fylde som ikke klasker !

 

 

af Pernille Avezu - 06/09/2016 14.44.34

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: