No more brushes ! Dinair Airbrush makeup

No more brushes !


Dinair Airbrush makeup - Få den perfekte makeup uden brug af makeup pensler

 

Vidste du at dine makeup pensler er den rene bakterie bombe ?

Makeup pensler samler en hel masse af hudens fedt, snavs og urenheder i sig og alt for sjældent får man dem renser og desinficeret. 

Med Dinair Airbrush makeup slipper du for beskidte pensler og børster. Dinair Airbrush makeup forstøves ultra fint med Dinair's kompressor og makeuppen bliver sprayet jævnt og ensartet over ansigtet for at kunne smelte fuldstændig ind i huden og give et perfekt resultat. Dinair Airbrush kan bruges til både Foundation, concealer, øjenskygger, eyeliner, bryn, læber, blush,og til fugtighedsgivende olier.


Med Dinair Airbrush kan du lave et komplet makeup look uden brug af børster og pensler.

Bryn og eyeliner tegnes let og enkelt op med vores dinair airbrush øjenbryns skabeloner til både øjenbryn og eyeliner, du kan desuden lave en flot skarp winged eyeliner. Du kan desuden også få en masse andre flotte Dinair Airbrush makeup art skabeloner, så som leopard og fantasy mønstre. 


Dinair Airbrush maskinen er super let at rengøre med den medfølgende Dinair citrusrens, så din airbrush maskine hurtigt er klar til næste omgang Airbrush makeup. Dinair Airbrush maskinen er altid i en fin lille taske til at opbevaring så den er let og enkel at have med på farten.


Hos Avezu har vi 3 Dinair startpakker som alle indeholder Dinair fantastiske foundations og de to største kits indeholder nogen af de mest populære og bedst sælgende farver på markedet.


Find præcis det Dinair kit der passer bedst til dig og de looks du går efter. 

De 3 Dinair Airbrush kit som findes er: Vores Basis kit med foundation farver og moist & dewy, Vores Personal pro kit med foundation og de 4 mest populære glamour farver, og til sidst har vi vores studiopro sæt med 4 foundation farver og 12 af de mest populære farver til blush, øjenskygge, bryn og, læber og eyeliner. Ekstra farver kan altid tilkøbes løst. Har du et helt specielt look du gerne vil have eller er du i tvivl om hvilken farve der ville passe til netop din hudtone, så er du altid velkommen til at sende os et billede af din hud, det ønskede look eller en farve du er helt vild med, så kan vi altid hjælpe dig tættere på din perfekte makeup.


   
 

af Pernille Avezu - 19/02/2016 12.36.38

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: