Se den nye Touperings Børste fra Avezu

Hos Avezu har vi netop lanceret vores helt nye Avezu Dressing brush

 

Nu tænker du måske, "jamen hvad kan den børste" ?
Faktisk er svaret meget mere alsidigt end man skulle tro, for Avezu dressing touperingsbørsten er lidt af en vidunderbørste !

Materialet:
Vores børste er lavet i eksklusiv træ med en coating som giver børsten et godt greb og et flot shine.
Børsterne er lavet i luksuriøst naturhår (vildsvine hår)  som er kendt for både at være mere skånsomme for håret samtidig med at de gør håret sundere, stærkere og mere glansfuldt.
Hvordan kan en børste gøre det ? Takket være naturhårene suger børstehårene den naturlige olie som dit hovedbund producerer og fordeler den i længder og spidser. Avezu Dressing brush er en touperings - og finfriserings børste men kan agtens bruges i hele håret. Den er skabt til at lave fine detaljer i håret ved opsætninger eller lave den mest standhaftige toupering som holder hele dagen eller natten. Du kan sagtens have Avezu touperingsbørste med i tasken så du i løbet af dagen kan rede dit hår igennem og sætte det på ny. En af Avezu børstens egenskaber er at den er utrolig effektiv samtidig med at den er lille og smal så man netop kan have den med over alt.

Nogen konkurrenter har en lignende børste - dog med billige nylon  børstehår.
Nylon hår er ikke lige så skånsomme mod håret som ægte naturbørste hår og allerede efter få måneders brug kan man blive udsat for at hårene står fladt ud til siderne, akkurat som en slidt tandbørste, og så er børsten ikke længere til meget gavn.

Hårbørster med naturhår vender tilbage

Hårbørster med naturhår har tidligere været populære i andre årtier netop fordi de giver et sundere hår er helt optimalt skånsomme for både hår og hovedbund. Naturhårene massere hårbunden og skaber derved øget blodgennemstrømning til hårsækkene, dete skaber også et sundere hår.
Naturhårs hårbørster er igen blevet super populære i skønhedsbranchen fordi det er så meget oppe i tiden at passe på sit hår.

Når du skal bruge Avezus touperingsbørste:

Først skal du dele håret op i sektioner - touper kun håret fra ørene og op, ingen ønsker at få fylde så ens hoved ser større/bredere ud.
Tag tynde sektioner for derved at få mest mulig fylde og volume i håret.

Brug børsten i C-bevægelser - du skal ikke tooupere håret ved at køre børsten op og ned af håret fuldstændig uhæmmet, dette vil blot knække dine hår og derved ikke skabe det ønskede resultat.

Når du bruger C-bevægelser med naturhårsbørsten så "stabler" du hårene over på hinanden, dette gør at du får en tæt toupering som er utrolig holdbar i sig selv - men du kan til særlige lejligheder sagtens lige toppe din toupering med en lille smule lak for at forsegle looket lidt ekstra.

Se i videoen nedenfor præcist hvordan du bruger Avezu's dressingbrush.
Børsten er perfekt til at renfrisere det yderste lag på håret så touperingen skjules perfekt !

Mulighederne med denne must-have fristerings børste

Skal du have en helt stram frisure eller et andet look hvor du skal have redt håret tilbage.
Børsten nøje afstemte længder gør at du kan skabe et helt glat look da hårene samles og trækkes tilbage i ét strøg.

Vores Avezu hårbørste er super anvendelig og kan bruges i alle hår typer lige fra tyndt, fint og glat, til stort, tykt og uregerligt.

Har du naturkrøller så er der endnu en grund til at bruge en børste med naturhår - du kender måske at dine krøller, efter du har redt dit hår med en almindelig børste, står ud til alle sider og krøllerne bliver krusede og mere diffuse ? 

Så er Avezu's dressing brush din redning - den samler krøllerne og gør dem mere deffinerede !

af Pernille Avezu - 08/09/2016 14.40.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: