Paradise Olivia med nyt lækkert Avezu hair extensions


Avezu's luksus hår extensions på Paradise Hotel deltager Olivia

Lige nu kan du på TV følge Olivia mod finalen i Paradise Hotel 2016 !
Den smukke og populære Olivia fra dette års Paradise Hotel har netop fået sin lange lokker med den første påsætning med Avezu's lækre 5A+ 100% ægte remy hair kvalitet.

Olivia har fået et mix som blender så naturligt og flot ind i hendes eget - med Avezu's mange farvekombinationer inden for hår extensions er det altid muligt at få det helt perfekte blend af farver for at kunne matche en hver hårfarve.
Se vores store udvalg af luksus hår extensions her


Har du brug for hjælp til farvevalget til dine hår extensions?

Har du svært ved selv at bedømme hvilken farvekombination der ville passe netop dig bedst, så smid os en email på info@avezu.dk hvor du vedhæfter et billede af dig selv i så naturligt lys som muligt og uden filter - så kan vi vejlede dig i hvilke farver du skal vælge for at få det perfekte resultat.

 

En hårpåsætning der falder perfekt ind i dit eget hår

Olivia har fået en påsætning med hot fusion hår extensions. Påsætningen med hot fusion er en meget fleksibel påsætnings metode da du på grund af tot metoden kan sætte dit hår op på mange forskellige måder og ikke er begrænset af hvordan dine påsætningspunkter sidder. 

Med Nail hair hair extensions har du desuden også den perfekte forudsætning for at blende farverne naturligt ind med dit eget.
Avezu's nail hair bliver leveret med en ekstra stærk keratin som gør at du får den stærkeste og mest holdbare påsætning, uden at gå på kompromis med dit hårs sundhed - Avezu's keratin er nemlig specielt udvilket og meget skånsom - og så findes keratin nemlig desuden også i dit eget hår.

Cold Fusion extensions - en påsætning uden brug af lim eller varme

Du kan også få stick hair, også kaldet cold fusion som påsætning hvis du ønsker hair extensions med tot metoden men ikke vil have hot fusion.

Cold fusion som man også kalder micro rings extensions bliver som navnet siger ikke påsat med brug af varme og i stedet for limen/keratinen bliver håret sat fast med små micro ringe som klemmes rundt om dit eget hår. Nu synes du måske at det lyder udsundt for håret at noget skal klemmes omkring det - men faktisk er Avezu's micro ringe forret med et tyndt lag silicone som går ind og beskytter håret mod metallet fra selve ringen - resultatet er at der tages optimalt hensyn til dit hårs sundhed.

Micro ringene kan også bruges sammen med vores trense hår hvor trensen bliver sat fast med små micro rings langs trense kanten i stedet for den traditionelle metode hvor man syer det i.

Certificerede Avezu påsættere nær dig !

Går du også med en drøm om langt, lækkert og fyldigt hår ?
Hos Avezu har vi påsættere over hele landet - så kontakt os for nummeret på en professionel Avezu certificeret påsætter nær dig

 

af Pernille Avezu - 06/05/2016 13.58.20

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: