Viabill hos Avezu

Viabill køb nu, betal når du vil - Vidste du at vi her hos Avezu tilbyder Viabill? 

Men hvad er Viabill egentlig ? Viabill er en betalingsordning som gør det muligt for dig at shoppe med det samme, få dine varer og først betale senere!

Du bestemmer selv om du vil dele din ordre op i små beløb eller om du vil have hele beløbet på faktura 14 dage efter du har modtaget dine varer. 

VI går en dyr tid i møde hvor der skal købes gaver til alle andre end dig selv, men hvad med at forkæle dig selv nu og betale i januar ? 

Det er nu du skal til de store julefrokoster og slutt eåret af med et brag til Nytår ,og hvad er bedre end at dukke op og ligne en million ?
Hos Avezu kender vi det dilemma du kan stå i når du virkelig ikke burde, men alligevel bare MÅ eje dine varer NU - ligegyldigt om det er nye hair extensions, Dinair Airbrush makeup så du kan shine til årets sidste fester eller vores store udvalg af ghd. 

Viabill 0,- renter - 0,- gebyrer !

Det er fuldstændig rente og gebyrfrit at gøre brug af Viabill hos Avezu, der er altså ingen skjulte omkostninger forbundet med at få dine varer på afbetaling. 

Går du og drømmer om et nyt ghd glattejern, lækre nye hair extensions, eller styling/pleje produkter, men har du ikke pengene til det lige nu, så får du nu muligheden for at købe dine drømmevarer med det samme og betale når du vil. 

Hos Avezu ved vi at det kan være en stor udgift at få nye hår extensions, ghd glattejern, krøllejern, føntørrer osv , men vi ved også at i går og drømmer om at få tingene lige NU !

Så benyt dig allerede i dag af Viabill’s betalings muligheder og shop løs i vores store udvalg af Hår extensions i alle metoder så som flettemetoden, cold fusion, hot fusion, ultra sonic, tape on, Ezy weft og clips on hair extensions.

Få dit drømmehår NU - betal når det passer dig !

Der er også rig mulighed for få de lækreste krøller eller et hår der holder sig glat hele dagen, hos Avezu.
Hos Avezu er vi nemlig autoriseret ghd forhandler, hvilket gør at vi har det største udvalg af ghd produkter online, til de bedste priser. Du finder alt fra ghd curve ( ghd’s nye serie af 4 forskellige krøllejern ) ghd glattejern ( blandt andet Gold serien bestående af ghd mini, max og classic, og ghd eclipse, ghd føntørrer (ghd Air og ghd Aura)


Spar lige nu !
Mangler du en fantastisk advents eller julegave ? Så kører Avezu lige nu et exceptionelt godt tilbud på vores lækre hårpleje serie. https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling/hair-extensions-haarplejeprodukter

af Pernille Avezu - 30/11/2015 16.38.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: