Aftagning af Hair extensions - Læs på bloggen hvordan

Hvordan aftager jeg mine hair extensions?

Er det ved at være tid til dine hair extensions skal ud af håret igen?
Det er vigtigt at dine extensions bliver taget skånsomt og korrekt ud, som det er at de bliver påsat rigtigt. Du kan nemlig skade dit eget hår, hvis du ikke er forsigtig med aftagningen af dine extensions. Se vores eksperters råd til, hvordan du aftager din extensions mest skånsomt. Vi anbefaler du får en til at hjælpe dig med aftagningen, og gerne en tålmodig hjælper.

Det er helt normalt du kan kan føle du fæller en del ved aftagningen af dine extensions, men bare roligt, det er helt normalt. Alle mennesker taber i gennemsnit imellem ca 50-100 hår om dagen, og mens du har haft extensions i, har de hår du naturligt skulle have haft fældet ikke kunnet løsne sig, fordi dine extensions var påsat. Det kan derfor godt virke lidt voldsomt på én gang, når alle de hår løsner sig sammen med dine extensions under aftagningen.

Aftagning af dine cold fusion extensions 

Brug en extension fladtang til at åbne microringene med når du aftage dine cold fusion extensions.

Guide til aftagning af cold fusion extensions:

- Start fra toppen af hovedet og arbejd dig nedad, og brug evt. en hårspænde til at holde det løse hår væk med, så det ikke er i vejen. 
- Tag din fladtang og klem forsigtigt på tværs af enderne på de flade microringe, for at åbne microringen op igen.
- Tag fat i extensions totten og træk forsigtigt spidsen ud af mikroringen. Hvis totten ikke følger nemt med, er microringen ikke åbnet nok op, så giv den gerne et ekstra klem med tangen. Fortsæt derefter på samme måde ved resten af håret.

Genbrug nemt dine cold fusion extensions.
Du skal blot bruge nye microringe og extensions loop til påsætningen. Vi anbefaler du bruger Avezu specielt udviklet hårplejeserie til extensions, så du får det bedste ud af dine hair extensions, både blødhed og holdbarhed.

Aftagning af dine Hot fusion extensions 

Spray godt med Avezu remover aftagningsvæske på, og lad det side kort tid, og knus dem derefter med en extensions tang. Hot fusion extensions kan godt være lidt besværlig og tage tid at aftage. Man plejer at sige, det tager næsten samme tid at aftage hot fusion, som at påsætte dem, så sæt gerne god tid af til det. Du skal bruge en extension tang og Avezu keratin remover, ellers er keratinen umulig at få skånsomt ud af dit hår.

Guide til aftagning af hot fusion extensions:

- Start fra toppen af hovedet og arbejd nedad. Brug gerne hårspænder til at holde det løse hår væk med. 
- Spray godt med Avezu´s remover på keratin bondings totten, lad det sidde i ca 5-10 sekunder og klem derefter med fladtangen på hver extensions tot. 
- Nu har Avezu keratin remover trængt igennem keratinen og du kan forsigtigt pille totten af dit hår. Er totten svært ved at løsne sig, tilfør gerne mere remover væske og klemme på totten igen. Fortsæt derefter med samme fremgangsmåde ved resten af håret

Hot fusion extensions kan hvis man aftager det forsigtig sagtens genbruges. Tilfør nyt keratin til oprykning af dine extensions totter og påfør den nye keratin refill negl med brug af en connector.

Aftagning af dine Tape extensions

Brug Avezu´s remover væske til at opløse tapen med, og en frisør spidskam.

Guide til aftagning af tape extensions:

- Start fra toppen af hovedet og arbejd dig nedad og brug evt en hårspænde, til at holde styr på resten af håret
- Tag en tapebane, put forsigtigt spidsen af spidskammen ned imellem tapebanen og påfør lidt remover væske mellem de to baner så væsken kan trænge ned til tapen.
- Gnid tapebanerne mod hinanden i et par sekunder, så væsken bedre kan fordele og opløse tapen.
- Træk forsigtigt tapebanerne væk fra hinanden. Spray gerne mere tape remover væske på, så de nemt kan tages fra hinanden. 
- Fortsæt på samme måde med resten af tape håret.
- Afslut med at vaske dit hår grundigt med shampoo efter aftagning, så du får de sidste taperester ud af dit hår. Vi anbefaler at du påføre en hårkur i hele dit hår, og reder håret godt igennem med kuren i, så du får de små filtre ud, der måske måtte være, samt hårkuren er med til at opløse de sidste taperester.

Genbrug nemt dine tape extensions ved at sætte nyt tape på de rengjorte tapebaner. Vores taperulle til extensions fåes i 2,7 meter, og 11 meter. Opnå 2 mdr garanti på dine extensions ved brug af Avezu hårplejeserie til extensions.

Aftagning af flettemetoden.

Brug en lille saks og en spidskam når du skal aftage extensions påsat med flettemetoden.

Guide til aftagning af hårtrenser påsat med flettemetoden:

- Start fra toppen af hovedet og arbejd dig nedad og brug evt en hårspænde, så resten af håret ikke sidder i vejen. 
- Klip sytråden op, der holder hårtrensen fast til fletningen, så trense banen kan fjernes. Vær forsigtig med ikke at klippe i dit hår.
- Brug også spidsen på spidskammen til at hjælpe med at løsne fletningen.
- Er der små filtre fra fletningen red dem forsigtigt ud med kammen.

Genbrug nemt hårtrenserne til flettemetoden. Du kan også vælge at sy løse clips på trensebanen, og derved lave dine egne clips extensions.af Avezu - 28/08/2019 22.50.24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: