Den rigtige hårpleje til dit hårextensions i den kolde tid

Hårpleje til dine hårextensions - Vidste du at vi går en tid i møde som er ekstra hård for dit hår ?

Den bidende kulde og hårde vind gør dit hår stresset i de kolde vintermåneder og har derfor brug for mere hårpleje end normalt.

Lige meget om du har hår extensions eller blot dit naturlige hår så er det vigtigt med den rette hårpleje.
Om vinteren kræver dit hår en tungere og mere dybdevirkende pleje end ellers for at holde sig smukt, stærkt, glansfuldt og for at være modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

Hos Avezu har vi udviklet vores egen hårplejeserie baseret på macadamia olie.

Takket være de luksuriøse ingridienser i vores Macadamia Hydrating serie, tilfører serien optimal pleje til alle hårtyper og strukturer.
Serien egner sig således til både tørt, kruset, lysnet, farvebehandlet, natur krøllet, glat, kort, tykt, tyndt, og langt hår. 
Serien er både til hår extensions men også udviklet til dit eget naturlige hår. 

Avezu's egen hårpleje serie tl hår extensions

Macadamia nødden, som olien udvindes fra er en kendt ingrediens i skønhedsbranchen til både hår og hudpleje. Macadamia olien er en ekstrem fugtgivende ingrediens som virker i dybden og sammen med vores andre nøje udvalgte ingredienser i hårplejeserien, går ind og reparerer, styrker og blødgører håret, således at det efterlades med mere blankhed, volumen og mindre kruset. Giv dit hår den bedste pleje. Se vores specielt udviklet hair extensions hårplejeserie her

Det er en god ide at give håret en kur et par gange i ugen for at være sikker på at man kommer i dybden med sin pleje af håret og at du giver det pleje der trænger helt ind i håret. 

Mange bruger deres shampoo – conditioner – og kur helt forkert ! eller i hvert fald i den forkerte rækkefølge. 

De fleste bruger shampoo, balsam/conditioner og slutter så af med kuren til sidst, men dette er faktisk en helt fejlagtig arbejdsgang og du får derved ikke det optimale ud af din hårpleje serie.

Hvordan du bør vaske dit hår og dine hår extensions

Hos Avezu anbefaler vi at du først vasker håret 2 gange i shampoo, derefter arbejder du kuren ind i håret, husk ikke at komme kuren helt ned i hovedbunden da den ekstra pleje oftest vil have den effekt på hovedbunden at håret vil klaske nede ved hovedbunden. 

Hvis du har hår extensions er det desuden ekstra vigtigt at du ikke får kuren ind til dine påsætningspunkter, hvad enten det er hot fusion, cold fusion, ultrasonic cold fusion, tape on hair eller Ezy weft.

Kuren går ind og gør påsætningspunkterne svagere og kan delvis opløse keratinen på dine bondings på dine hair extensions.
Har du hår extensions med flettemetoden er det også vigtigt ikke at få kuren ind til fletningen, selvom du ikke har påsætningspunkter du kan ødelægge så er det vigtigt at du ikke påfører kuren ved fletningen da du ikke kan skylle ordentligt ud helt inde ved fletningen. 

Clip in hair extensions

Clip in hair extensions skal ikke have den helt store omfattende pleje, da du jo ikke har det i permanent, men hvis du bruger hår extensions med clips kan for at holde dine clip in hår extensions lækre og bløde.

Her kan du bruge hårkuren som du har lyst til og tilføje det helt oppe ved dine clips, da håret ikke er påsat imens du vasker dit hår.
Dog skal du huske at selvom du har hair extensions med clip on metoden og ikke har dem i permanent så har dine clips in hår extensions stadig brug for pleje, fordi vind og vejr slider stadig på dine hår extensions selvom du måske ikke har dem i hver eneste dag.

For at pleje dine clips in hair extensions kan du vaske dem grundigt 2 gange med shampoo og derefter arbejde kuren ind i håret, hos Avezu anbefaler vi at du så lader dine hair extensions ligge med hårkuren i, i lidt tid så alle de plejende egenskaber kan trænge helt ind i hårets kerne og  arbejde aktivt ved at tilføje en masse fugt og pleje fra hårkuren.
Lad gerne dine clips on hår extensions ligge så længe som du har tid til – gerne natten over, og skyl så dine hair extensions  grundigt igennem, slut af med din conditioner for at lukke alle hårkurens lækre egenskaber inde i dine hår extensions.

Lange varme bade giver et tørt, mat og filtret hår

Vi piger elsker lange varme bade, men sandheden er desværre en helt anden for dit hår !
For varmt vand kan udtørre håret, gøre det mat og samtidig få det til at filtre mere 
Få dig den vane altid, at slutte af med koldt vand (så koldt som muligt !) inden du skal ud af badet.
Det kolde vand får hårstråets overflade til at lukke sig og giver et fantastisk blankt hår. Desuden har det kolde vand den fordel at det sætter blodcirkulationen i gang i hovedbunden så hårsækkene får fornyet tilførsel af blod og dermed også vitaminer transporteret ned til hårsækkene, så du får et langt sundere, stærkere og mere blankt hår !
Har du clips in hair extensions er det ingen sag at slutte af med det kolde gys ! Så brug så koldt vand som muligt til det sidste skyl og dine hår extensions vil syne endnu mere blanke og skinnende. 

af Pernille Avezu - 24/11/2015 15.26.15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: