Avezu Trustpilot - Kundeservice i top hos Avezu

Hos Avezu vægter vi vores kundeservice utroligt højt ! Netop derfor varmer det og også når i giver jer tid til at bedømmeos på facebook og trustpilot efter jeres køb.

Man skulle måske tro at vi kun satte pris på de gode anmeldelser - men faktisk er det sådan hos Avezu at vi bruger de mindre gode anmeldelser konstruktivt til at forbedre os. Vi forsøger altid at forbedre os på alle områder og en mindre god anmeldelse på trustpilot kan være en reminder for os til at få sat skub i tingene.

Vi bestræber os altid på at yde den bedst tænkelige service, men skulle der alligevel opstå fejl eller misforståelser gør vi vores ypperste for at komme dem til livs og få dem løst hurtigst muligt til kundens fordel.

Har du bedømt Avezu på Trustpilot ?

Hvis ikke så vi vi blive utroligt glade hvis du kunne finde tiden til at dedømme os derinde. Du får linket lige her så du let og enkelt kan bedømme os :-) 
https://dk.trustpilot.com/review/www.avezu.com

 

Har du fået fingrene i vores lækre tilbud på shampoo og balsam ?

Salt og sulfatfri og beriget med en af de absolut mest plejende ingridienser i skønhedsbranchen, nemlig Macadamia nødden, som sikrer dig et stærkere, sundere og mere glansfuldt hår med volumen hele dagen.


Vil du heller ikke gå glip af dette tilbud ? Så kan du stadig nå at få fingrene i vores lækre shampoo og balsam lige her: 

https://www.avezu.com/haarpleje-og-styling/hair-extensions-haarplejeprodukter