Kom igang med airbrush makeup.

Kom igang med airbrush makeup - Få den flotteste og holdebare makeup med Dinair airbrush makeup

Airbrush makeup fra Dinar er som helt almindelig makeup, bare meget smartere, hvor man sprayer alt ens makeup på med Dinairs airbrush makeup pistol. 


Makeuppen er meget naturlig og giver følelsen af en perfekt hud.


  

 

 

Dinairs produkter er alle uden parfume, parabener, silikonefri, allergivenlig, vandafvisende og er IKKE testet på dyr.

Makeuppen bliver sprayet på huden med en airbrush makeup maskine som en fin "tåge" og giver enten en let eller fuld dækning, afhængig af hvad man selv ønsker. I modsætning til ”almindelig makeup” hvor du smører foundation på din hud, sprayer airbrushen en let ”tåge” af makeup, der får huden til se naturlig ud. Det lægger sig fint og jævnt på huden og giver et fejlfrit resultat fyldt med glød. Samtidig er det nemt at justere mængden på diffuseren, så man undgår "foundationklumper" i ansigtet. Det er smart, at man kan mikse foundationsfarverne, så man får lige akkurat den tone, der passer til ens hud. Øjenskyggen lægges også nemt på med airbrush og bliver siddende, som den skal.


Dinair Airbrush makeup er især velegnet til at dække rødme, pigmentpletter, urenheder og lignende uden du har den tunge følelse af makeup .

Hemmeligheden bag det flotte resultat er, at din egen huds glød skinner igennem og giver illusionen af, at huden er perfekt. Du bestemmer selv, om du ønsker en let eller meget dækkende makeup afhængig af hvor meget du sprayer på.

Dinair Airbrush makeup er de kendte og stjernernes foretrukne makeup. Du ser ikke makeuppen, kun det smukke resultat.

Smuk makeup på ingen tid Det er hurtigt og nemt at lægge en smuk og naturlig makeup. Det tager kun få minutter, og resultatet holder i 24 timer. 

Makeuppen er vandafvisende, tørrer på få sekunder og smitter ikke af. Airbrushen sprayer så præcist, at du hverken får det i håret eller på tøjet.

Ingen bakterier og en masse produktspild I modsætning til pensler og børster der indeholder bakterier, er airbrushen mere hygiejnisk. Du sprayer din makeup på og undgår derved at overføre en masse bakterier til din hud. Der er mange, der oplever en stor forskel på deres hud efter kort tids brug. Du rengører din airbrush med vand og den cleaner, der følger med i alle dinair startsættene. Det er hurtigt, nemt og makeuppen fjerner du, som du plejer.


Se de forskellige af vores airbrush starkit her 
https://www.avezu.com/dinair-airbrush-makeup

 

af Pernille Avezu - 07/05/2015 14.44.49

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: