Avezu Hair extensions i Avisen

Hos Avezu har vi mange tvstjerner, realitydeltagere og kendte bloggere der er der bruger vores hårprodukter.
Derfor er Avezu's hårprodukter også blevet så populære både i Danmark, Norge og Sverige.

Vi har gennem tiden brugt rigtig mange smukke kendte piger som har medvirket i alt lige fra Realityprogrammer til bloggere og andre kendte ansigter.

Paradise hotel, de ungemødre, til middag hos, og divaer i junglen er blot nogen af de programmer hvor vi har været repræsenteret i. 

Udover de kendte ansigter som vi alle sammen kender så har vi desuden også brugt piger som stiller op til diverse miss danmark og miss world og andre skønhedskonkurrencer.

Få hår som de kendte og vælg Avezu hair extensions

Vi har sponsoreret piger med alt lige fra hair extensions til hårprodukter så de kan vise de bedste sider af dem selv frem. 
 - vi har en af markedets bedste og højeste standarter indenfor extensionshår. Derfor kan du også være sikker på at du får en god oplevelse hos os, hvergang du handler hos Avezu. 

Vi går meget op i en høj kundeservice og gør alt hvad vi kan for at efterleve vores høje krav på det område. 
Vi er kendt for vores hurtige levering som er dag til dag levering hvis der bestilles inden kl 15 mandag til torsdag, og fredag inden kl 13. Det er også altid muligt for dig at besøge vores showroom i Esbjerg for at se vores store udvalg.
Mange kunder tager turen til vores hovedkontor for at få varerne med hjem med det samme, eller for at blive inspireret af de mange varer vi har på hylderne.

Som nogen af de eneste på markedet har vi hele 21 dages returret hvis produkterne bliver returneret i original og ubrudt emballage inden for tidsfristen.
Er du i tvivl om et produkt på vores hjemmeside så kan du altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål. 
Vores hold af professionelle Avezu rådgivere sidder altid klar til at kunne rådgive og vejlede dig indenfor alle vorew påsætningsmetoder, hårplejeprodukter, hairextensions, elartikler eller vores professionelle frisørartikler.

Vi har igennem 6 år samlet en masse erfaringer inden for hårextensions branchen hvilket gør os til noge af de stærkeste spillere på markedet.