Black Friday hos Avezu !

Black Friday hos Avezu


Black friday traditionen


Black friday er en årligt tilbagevendende tradition som de seneste år har taget Danmark med storm. 

Oprindeligt stammer Black Friday fra USA hvor amerikanerne skyder juleshoppingen igang med en masse tilbud.
Black friday er kendt for at være dagen med de største rabatter og det er efterhånden gået over gevind, med folk der kører hinanden ned med kundevogne, skubber, og slår hinanden i gulvet for at få fingrene i de bedste tilbud, der er sågar dødsfald og skader forbundet med Black Friday i USA.

Herhjemme er vi så også begyndt at føge med på Black Friday bølgen de seneste par år og næsten alle butikker og webshops kører black friday priser og tilbud.

Avezu Black Friday

Hos Avezu holder vi selvfølgelig også black friday. Det gør vi med en masse super lækre og skarpe tilbud på alt lige fra ghd glattejern, ghd krøllejern, ghd føntørrer, styling produkter, Avezu's egen macadamia hårplejeserie, hair extensions i både hotfusion, coldfusion, flatte metoden, ezy weft og selvfølgelig også tape on and off samt clips on hair extensions.
I år falder Black Friday d 25 november 2016 kl 00.00 hvor vi står klar med enmasse lækre tilbud.

Høj hårkvalitet og lækre produkter hos Avezu

Hos Avezu har vi udelukkende hair extensions af højeste kvalitet. Hos Avezu forhandler vi hårextensions i kvalitererne AAAAA+ og AAAAAA+. 

Vi forhandler både single drawn og vores luksus double drawn hårkvalitet.

Ønsker du drømmehåret kan du let og enkelt få det lange tykke hår som du drømmer om med Avezu's hairextensions og vores certificerede Avezu påsættere rundt omkring i Danmark.

Ligegyldigt om du drømmer om permanent hårforlængelse eller clips on and off hair extensions kan vi altid rådgive og vejlede dig inden for alle hårpåsætningsmetoder, farvevalg, længder osv. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan lave af forskellige mixfarver og farvekombinationer med Avezu's hairextensions.

Det er også vigtigt at have den helt rigtige hårpleje til både dit naturlige hår og dit extensionshår.
Hos Avezu har vi udviklet vores helt egen hårplejeserie med Macadamia oil. Macadamia hårplejen går ind og styrker håret indefra og gør det blødt, smidigt, skinnende og med en masse volumen ! 
Avezu's macadamia hårplejeserie er velegnet til alle hårtyper takket være den arganolie som macadamia nødden er.
Selv personer med rigtig sart og irriteret hovedbund kan bruge Avezu's hårprodukter da de er meget  milde mod både hår og hovedbund. 

Til Black Friday finder du selvføgelig også gode tilbud på vores hårplejeserie 

Deltag i Black Friday event hos Avezu

For at få fingrene i de nyeste tilbud så tilmeld dig begivenheden "Black Friday hos Avezu" på Facebook - så er du altid opdateret på de bedste og skarpeste tilbud først !

 
 
  

af Pernille Avezu - 20/09/2016 10.27.12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: