Avezu hairextensions til EM open i Paris - Flot extensions hår 

Hårsmedien i Svendborg tæller i alt 6 passionerede og ambitiøse frisører. Et af nøgleordene er at dygtiggøre sig.
Ved konstant at deltage i konkurrencer i forskellige kategorier har frisørerne hele tiden øjnene på tidens tendenser og håndelag for at mestre de mest avancerede klippe, farve og opsætningsteknikker.

Louise Iversen fra Hårsmedien i Svendborg bruger Avezu

Alle vores typer af Avezu hårextensions uanset om det er Tape on and off, microrings extensions, trensehår, coldfusion eller hot fusion, kan bruges til mange ting men Hårsmedien, beliggende i Svendborg, har taget opsætninger med hairextensions til helt nye højder, da de i September deltog i EM Open i Paris.
Salonen deltager jævnligt i store frisørevents verden over og på listen over konkurrencer kan nævnes;DM 2014, Nordisk mesterskab 2015, EM i Paris 2015 og VM i syd Korea 2016, og nu senest EM open i Paris hvor Louise Iversen fik en flot 2. Plads i Salon Total look !

Louise har haft Avezu's hair extensions med i frisørkufferten, og har brugt dem til at skabe mere fylde og længde til en af hendes opsætninger. Louise har brugt Avezu's hairextensions på modellen i Elegant Evening.

Du kan også få langt og tykt hår, eller vilde effekter !

Føler du dig inspireret af alle de flotte frisurer, opsætninger og farver ? 
Så kan du sagtens selv tilføje mere fylde og længde til dit hår med clips on hair extensions. Med Avezu's nye volume clips on hair piece tilføjer du øjeblikkelig volumen og længde til dit naturligt hår uden at skulle forholde dig til fordelene/ulemperne ved en permanent påsætning af hårextensions. Ønsker du vilde farver i håret, men er du ikke meget for at farve det parmanent ? så kan vi anbefale Avezu's crazy colours for at give dit hår en ekstra farveeffekt. 

Med disse highligts i forskellige crazy colours kan du hurtigt forvandle el helt almindeligt naturligt hår, til et hår med vilde effekter.
Skal du i byen og ønsker blot mere fylde ? så er Avezu's clips on hair fantastisk.